ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Κρήτη πληρώνει τον πιο βαρύ "φόρο" αίματος...

0

Τα στοιχεία σοκαριστικά ... Κι όσες συζητήσεις κι αν γίνουν, όσες φορές κι αν επισημανθούν ... τα αυτονόητα για την οδηγική μας συμπεριφορά, όλα γρήγορα μπαίνουν στο συρτάρι του μυαλού...

Και ακούμε ξανά: "Δεν έχω πιει, είμαι καλά!", "Δεν τρέχω, τα όρια ταχύτητας είναι απαρχαιωμένα", "Να μην τον προσπεράσω; Σιγά μην ακολουθώ σαν τη χελώνα"... και πολλά ακόμη.

Και συνεχίζουμε να ... κρατάμε λογαριασμό σε αυτή τη μακάβρια λίστα που ξεκληρίζει την Κρήτη και βυθίζει στο πένθος οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους. Οι νεκροί έχουν ήδη φτάσει τους 35 στην Κρήτη, με τελευταία θύματα έναν ηλικιωμένο που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο, τον άτυχο οδηγό του ΙΧ που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο με το λεωφορείο στη Χερσόνησο, αλλά και το Γιάννη και τη Στέλλα, τα δυο νεαρά παιδιά που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος.

Ο νεαρός οδηγός που έχει συλληφθεί για την παράσυρση των παιδιών θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή, ενώ περίπου την ίδια ώρα, στις 12.00 θα εξελίσσεται ένα άλλο δράμα ... Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετούν το 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη που ξεψύχησε τα ξημερώματα στη Μεσαρά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ