ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung αναμένει να πουλήσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια Galaxy Note8

0

Με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας την 15η Σεπτεμβρίου, η Samsung είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά τη νέα της ναυαρχίδα, το Galaxy Note8, για την οποία έχει φιλόδοξα σχέδια, αφήνοντας πίσω ότι ακολούθησε την κυκλοφορία του Galaxy Note7 πριν ένα χρόνο.

Σύμφωνα με συνέντευξη του επικεφαλής του τμήματος Mobile της κορεατικής εταιρείας, DJ Koh, η Samsung φιλοδοξεί ότι θα πουλήσει αρκετά περισσότερα Galaxy Note8, απ' ότι Galaxy Note5, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι οι πωλήσεις του Galaxy Note5 έφτασαν τα 11 εκατομμύρια. Παράλληλα η Samsung δε ξεχνά το Galaxy S8, έχοντας θέσει στόχο τα 48 εκατομμύρια πωλήσεις, και έχοντας ανακοινώσει ήδη ότι οι πωλήσεις του με βάση τα τελευταία στοιχεία είναι κατά 15% μεγαλύτερες από τον προκάτοχό του.

Αποτελώντας ένα από τα ακριβότερα smartphone της αγοράς, η Samsung έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία των προπαραγγελιών, δίνοντας δώρο το σύστημα Dex που μετατρέπει το Galaxy Note8 σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ευρωπαϊκή κυκλοφορία της συσκευής αναμένεται να μάθουμε αύριο στην παρουσίαση της Samsung στην έκθεση IFA, που θα μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube.

Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη του, ο DJ Koh αναφέρεται ακόμα και στην κυκλοφορία του Galaxy Note7 Fan Edition, μια κίνηση η οποία έγινε προκειμένου η Samsung να αποδείξει ότι η ανάκληση του αρχικού μοντέλου έγινε εξαιτίας των προβληματικών μπαταριών και όχι κάποιων άλλων εξαρτημάτων της συσκευής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ