ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κάτοικοι Γαύδου: Μηδενική ανοχή στον ναρκωτουρισμό

0

Καμία ανοχή δεν θα δείχνουν πλέον οι κάτοικοι της Γαύδου στη μετατροπή του νησιού τους σε «προορισμό ναρκωτουρισμού», που έχει αρχίσει να αναδεικνύεται τελευταία μέσα από το διαδίκτυο.

Μάλιστα, είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με δική τους πρωτοβουλία και την υποστήριξη του δήμου ανάρτησαν πανό (φωτό κάτω) στην είσοδο του λιμανιού με το μήνυμά τους προς τους επισκέπτες.

«Η Γαύδος πατάει πόδι. Η Γαύδος είναι η πατρίδα μας. Ολα αυτά τα χρόνια σάς υποδεχόμαστε για να μοιραστούμε την ηρεμία και την ομορφιά της. Είμαστε απλοί άνθρωποι, δεν χρειαζόμαστε ναρκωτικά για να δούμε πόσο γαλανός είναι ο ουρανός. Είμαστε απλοί άνθρωποι και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι. Μηδενική ανοχή στον ναρκωτουρισμό» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Οπως αναφέρει η δήμαρχος Γαύδου Ευαγγελία Καλλίνικου, έχει αρχίσει να περνά η αντίληψη ότι η Γαύδος είναι το νησί της απόλυτης ελευθερίας με ανοχή στα πάντα.

«Δεν είμαστε δεκτικοί και απόλυτα ανεκτικοί σε όλα» προειδοποιεί η ίδια και προσθέτει: «Κάτοικοι και δήμος θέλουν να κάνουν κατανοητό ότι το νησί παραμένει όμορφο στη φυσική ομορφιά του, σε καμία, όμως, περίπτωση η αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει δεν πρέπει να συγχέεται με την ασυδοσία».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ