ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πληρότητα στην προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings

0

Πλήρες συνεχίζει την προετοιμασία του το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Βετούλα να επιστρέφει στο Ρέθυμνο χθες το απόγευμα και να αναλαμβάνει τα «ηνία» των προπονήσεων, ενώ από την Τετάρτη ενσωματώθηκε και ο Αμερικανός σέντερ Σακίλ Γκούντγουιν.

Ο Νίκος Βετούλας πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σεζόν, ευχόμενος αρχικά καλή χρονιά με υγεία, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως πρώτο μέλημα του είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα ικανοποιήσει τόσο τους ίδιους, όσο και τον κόσμο. «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα σε όλους. Από κει και πέρα κάθε χρονιά ξεκινάει πάντα με υψηλές προσδοκίες. Σίγουρα εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο που θα ικανοποιήσει εμάς και τον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας και στόχος είναι να γίνουμε ομάδα. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με την πάροδο του χρόνου και την δουλειά, τόσο μέσα, όσο και έξω από το γήπεδο.

Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από τις προσθήκες που έγιναν και την ομάδα που δημιουργήσαμε. Έχουμε και το ελληνικό στοιχείο σε υψηλό βαθμό. Θεωρώ ότι η Διοίκηση έκανε αυτό που θέλαμε εμείς σαν τεχνικό τιμ και πλέον είναι στο χέρι μας το πώς θα εκμεταλλευτούμε το υλικό μας».

Ακόμη ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου, σημειώνοντας: «Όσον αφορά στο Κύπελλο σίγουρα θα προτιμούσαμε να παίξουμε εντός έδρας με την ΑΕΚ αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εκείνη την περίοδο καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζονται συστάσεις αλλά εμάς αυτή τη στιγμή μας απασχολεί περισσότερο το πως θα φτιάξουμε την ομάδα και λιγότερο το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Παράλληλα, ο Σακίλ Γκούντγουιν μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας μας, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που το τεχνικό και η Διοίκηση μου έδωσαν την ευκαιρία και μου επέτρεψαν να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς γνωρίζω ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα με βοηθήσει να εξελιχθώ.

Σχετικά με τους προσωπικούς μου στόχους θέλω να συμβάλω όσο μπορώ στο να κάνει πολλές νίκες η ομάδα μου, να “δέσω” όσο γίνεται με τους συμπαίκτες μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ