ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μεγαλύτερο κεφαλοτύρι θα κοπεί στην 9η Γιορτή Βοσκού

0

Για 9η συνεχόμενη χρονιά η κοινωνία των Ζωνιανών θα γιορτάσει την κοπή του μεγαλύτερου κεφαλοτυρίου το οποίο ζυγίζει 1 τόνο και συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Πρόκειται για την 9η Γιορτή του Βοσκού που θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρου του "Σπηλαίου Σφεντόνη", έναν χώρο που ταιριάζει απόλυτα με την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια την Γιορτής του Βοσκού όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν τη συναυλία με το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη, συνοδευόμενο από το χορευτικό του Στέλιου Πατελάρου "Τ' ΑΟΡΙ". Πρόκειται για μία εκδήλωση που αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις συνήθειες των κατοίκων του ορεινού Μυλοποτάμου.

«Η κοινότητα των Ζωνιανών σε συνεργασία με όλους τους φορείς του χωριού υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου και της Περιφέρειας Κρήτης, την αμέριστη συμπαράσταση του ομίλου της Κρήτη TV και την απλόχερη βοήθεια των σχολών μαγειρικής Kappa Studies του Κ. Καλαθάκη σας υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά και μια ανεπανάληπτη εμπειρία» αναφέρει η πρόσκληση για τη Γιορτή του Βοσκού.

«Σας προσκαλούμε και σας προτρέπουμε να ανηφορήσετε το δρόμο για τα Ζωνιανά την Κυριακή 20 Αυγούστου και ελπίζουμε να σας αποζημιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ