ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Έγκυος στο τρίτο παιδί της η Κέιτ Μίντλετον

0

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «ενθουσιασμένη με το νέο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση - Η Δούκισσα υποφέρει ξανά από υπερέμεση κύησης, όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ανακοίνωσε σήμερα το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «ενθουσιασμένη με το νέο». Ωστόσο, λόγω έντονης ναυτίας η Κέιτ Μίντλετον δεν θα μπορέσει τελικά να πραγματοποιήσει τη σημερινή προγραμματισμένη της επίσκεψη σε έναν παιδότοπο στο Λονδίνο.

Όπως και με τις πρώτες δύο εγκυμοσύνες της, η Δούκισσα πάσχει από υπερέμεση κύησης.

Η υπερέμεση κύησης είναι μια σπάνια διαταραχή που μπορεί να εμφανιστεί στις εγκυμονούσες, κυρίως όμως σε αυτές που έχουν πολύδυμες κυήσεις, δηλαδή δίδυμα ή τρίδυμα, τα οποία ως επί το πλείστον προκύπτουν από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Η συγκεκριμένη ασθένεια παρουσιάζει συμπτώματα όμοια με αυτά της πρωινής ναυτίας, όμως είναι πολύ πιο έντονα και πιο επικίνδυνα, για αυτό και κάποιοι την αποτελούν «σοβαρή ναυτία κύησης».

Αυτό έχει ως συνέπεια η έγκυος να υποφέρει από εμετούς (μπορεί να φτάνουν και τους 30 την ημέρα), γεγονός που είναι επικίνδυνο και για την έγκυο και για το έμβρυο.

Θα αναλάβει τελικά περισσότερες υποχρεώσεις ο Δούκας του Κέιμπριτζ;

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα το παλάτι έκανε γνωστό ότι σύντομα ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα αναλάμβαναν περισσότερους βασιλικούς ρόλους αφού ο 4χρονος γιος τους, πρίγκιπας Γεώργιος, αρχίζει την επόμενη Πέμπτη σχολείο στο ιδιωτικό Thomas's School στην περιοχή Μπάτερσι του Λονδίνου.

Η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, 2 ετών, θα αρχίσει να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο σε μερικούς μήνες και κατά πάσα πιθανότητα θα φοιτήσει στο ίδιο σχολείο με τον αδελφό της.

Πηγή του παλατιού δήλωσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα συνοδεύσουν οι ίδιοι τον πρίγκιπα Γεώργιο στο σχολείο και η επιθυμία τους είναι να είναι παρόντες μόνο ελάχιστοι φωτογράφοι και καθόλου κάμερες. Το ζευγάρι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά του από την έκθεση στην δημοσιότητα και να μην βιώσουν όσα βίωσαν ο Ουίλιαμ και ο Χάρι, όταν η μητέρα τους, πριγκίπισσα Νταϊάνα, τους συνόδευε σε σχολείο κοντά στο παλάτι ενώ γύρω τους υπήρχαν δεκάδες κάμερες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ