ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Αναβλήθηκε η δίκη για το χαστούκι στον δικαστικό επιμελητή

0

Αστυνομική δύναμη ζήτησε ο δικαστικός επιμελητής Γιάννης Παναγόπουλος για να παραστεί στη δίκη του Μανώλη Σταγογιάννη, ο οποίος κατηγορείται ότι το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου τον χαστούκισε, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης κατάσχεσης του καταστήματος «Borsalino» που πραγματοποιούσε στην οδό Αρκαδίου.

Έτσι η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία του Μ. Σταγογιάννη αναβλήθηκε για τις 14 Δεκεμβρίου 2017, καθώς δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο μηνυτής - δικαστικός επιμελητής, ενώ με απόφαση της έδρας του επεβλήθη και πρόστιμο 120 ευρώ.

Στα δικαστήρια του Ρεθύμνου, είχε από νωρίς μαζευτεί πλήθος κόσμου και μέλη του ΣΑΟΡ, για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ούτε ο μηνυτής, ούτε κάποιος δικηγόρος που να τον εκπροσωπεί.

Στο χώρο των δικαστηρίων βρέθηκε και το Παγκρήτιο Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας δηλώνοντας με την παρουσία τους την αλληλέγγυα στάση τους στον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο για τις σωματικές βλάβες εναντίον του δικαστικού επιμελητή,  αναβλήθηκε την προηγούμενη φορά  προκείμενου να παραβρεθεί στη δίκη και ο μηνυτής, μετά από αίτημα του κ. Σταγογιάννη, στο οποίο συμφώνησαν τόσο η πρόεδρος όσο και ο εισαγγελέας της έδρας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ