ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βετούλας: «Ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών»

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την παρουσία του στα «27α Μαυροσκούφεια» και τα δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πάτρας, δίνοντας τα πρώτα δείγματα γραφής.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Βετούλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα. Για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Σίγουρα στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο δυναμικό, καθώς οι δύο ομάδες τα πήγαν καλύτερα στην επίθεση στο α’ μέρος. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες και με τις απουσίες που είχαμε. Βλέπεις τις αδυναμίες που έχεις και τα σημεία που είσαι δυνατός αλλά θεωρώ πως και οι δύο ομάδες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μπορώ να πω ότι βελτιωθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι αλλά επιθετικά δεν είχαμε καλές επιλογές σε σχέση με το α’ μέρος όπου ήμασταν πιο ξεκούραστοι. Κάτι παίρνεις και κάτι χάνεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είδαν κάποια παιδιά τη δυναμική του πρωταθλήματος. Από τις πρώτες ενδείξεις που έχουμε φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν διάθεση για μπάσκετ και αυτό μας ικανοποιεί».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας, υπογραμμίζοντας: «Ήταν τα πρώτα παιχνίδια που δώσαμε. Σίγουρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα δεν είχαμε καμία σχέση από θέμα ενέργειας και συγκέντρωσης. Ήταν άλλωστε κάτι που το περιμέναμε δεδομένου ότι έχουμε 6 Αμερικάνους παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα. Από κει και πέρα περιμένουμε τα επόμενα φιλικά και την επιστροφή των παικτών που είναι τραυματίες, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στο χθεσινό ματς κάναμε περισσότερα λάθη συγκέντρωσης που δείχνει ότι στο σετ παιχνίδι θέλουμε πολλή δουλειά».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Θωμάς Κώττας, σημειώνοντας: «Ήμασταν κουρασμένοι στο ματς με τον Προμηθέα. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό σημείο. Είμαστε ακόμη στην προετοιμασία και θέλουμε να δουλέψουμε πολλά πράγματα, να βρεθούμε πιο καλά στο γήπεδο, αλλά νομίζω η πρώτη «εικόνα» μας ήταν καλή».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ