ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πιθανή δεύτερη διάσπαση του bitcoin τον Νοέμβριο “βλέπουν” πρωταγωνιστές της αγοράς του κρυπτονομίσματος

0

Αυξάνονται ολοένα περισσότερο οι πιθανότητες για μία νέα διάσπαση της κοινότητας του bitcoin, και επομένως για τη δημιουργίας μίας τρίτης παραλλαγής του σημαντικότερου κρυπτονομίσματος, καθώς επικρατούν διαφορετικές απόψεις για τον τρόπο που θα μπορέσει να συμβαδίσει με την συνεχώς επεκτεινόμενη αγορά του.

Πολλοί πρωταγωνιστές της εν λόγω αγοράς, όπως ο διάσημος επενδυτής Roger Ver, γνωστός ως ο “Ιησούς του bitcoin” για τον... προσηλυτισμό που ασκεί υπέρ του κρυπτονομίσματος, εκτιμούν πως διαρκώς απομακρύνεται το ενδεχόμενο να υπάρξει κοινός τόπος ανάμεσα στα αντιτιθέμενα “στρατόπεδα”. Την ίδια άποψη συμμερίζονται μάλιστα ορισμένοι από τους προγραμματιστές που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της υποδομής που έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργηθεί το νόμισμα.

Πριν από λίγο καιρό, μία ομάδα χρηστών “αποσχίστηκε” από την κοινότητα, δημιουργώντας το Bitcoin Cash, μία νέα παραλλαγή του κρυπτονομίσματος. Ο Ver μεταφέρει μέρος των κεγαλαίων του στο Bitcoin Cash, καθώς εκτιμά πως θα υπάρξει δεύτερο “σχίσμα” μέσα στο 2017. Ο ίδιος παραδέχεται πως θα είχε κέρδος από μία τέτοια εξέλιξη, καθώς θα αυξηθούν οι ποσότητες που θα έχει στην κατοχή του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ