ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού, τι θα γίνει στην Κρήτη

0

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται σε όλη την Ελλάδα από τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπεται μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες, ενώ κατά τόπους θα υπάρχουν ισχυροί άνεμοι και χαλαζόπτωση.

Οι περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν από την απότομη αλλαγή του καιρού είναι το Ιόνιο (κυρίως η Κέρκυρα) και οι παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου από το βράδυ της Κυριακής.

Την Δευτέρα θα επηρεαστούν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η Στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησος και η Θεσσαλία. Την Τρίτη αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την βόρεια Εύβοια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Δείτε τι θα ισχύσει στην Κρήτη αναλυτικά:

Ηράκλειο

Μετά το μεσημέρι της Κυριακής προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 25/9, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Χανιά

Συννεφιασμένος είναι ο ουρανός πάνω από τα ΧΑΝΙΑ σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Δευτέρα 25/9, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Με αρκετές νεφώσεις είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 25/9, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Άγιος Νικόλαος

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 25/9, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ