ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΛ στο Ρέθυμνο

0

Χθες Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ρέθυμνο υπό την προεδρία του κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, Αντιπροέδρου του Κινήματος

Συμμετείχε ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κώστας Κίγκας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Μάνος Τσερκάκης, μέλη του Κινήματος και πολιτευτές από τα Χανιά και το Ρέθυμνο καθώς και ο κ. Μιχάλης Ανδρουλάκης εκ μέρους του συνδυασμού "Ρέθυμνο Αλληλεγγύη Ανατροπή"

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το επικείμενο Συνέδριο Ανάπτυξης και Παραγωγής Ανασυγκρότησης Κρήτης με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν το Ρέθυμνο. Κοινή διαπιστώση όλων ήταν ότι το Ρέθυμνο έχει ισχυρά σημεία που μπορούν να συμβάλουν στην ευρύτερη ανάπτυξη της Κρήτης αρκεί να δοθεί η αναγκαία σημασία και από τις κεντρικές αρχές αλλά και να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ρεθύμνου με τον Πειραιά, τα συγκοινωνιακά δίκτυα, τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, επισημάνθηκε η ανάγκη ανάδειξης των πολιτιστικών πόλων και αρχαιολογικών θέσεων της ευρύτερης περιοχής, τονίστηκε η σημασία της ισόρροπης ανάπτυξης όλων των περιφερειακών ενοτήτων της Κρήτης, κ.λ.π.

Κατά τη διάρκεια του αναπτυξιακού συνεδρίου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταθέσουν ενιαίο κείμενο με τις προτάσεις ανα θεματικό άξονα όπου θα καταγράφονται, εκτός από τις γενικές θέσεις που αφορούν την περιφέρεια συνολικά, και οι ειδικότερες προτάσεις ανά περιφερειακή ενότητα όπου θα διατυπώνονται και οι προτάσεις για τις αναγκαίες αναπτυξιακές δράσεις που αφορούν το Ρέθυμνο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με διακριτό λόγο και προτάσεις, στηρίζουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης για παραγωγική ανάταξη της χώρας που μέσω της αύξησης του ΑΕΠ θα οδηγήσει στην έξοδο από την επιτροπεία και την επαναφορά της εθνικής μας κυριαρχίας. Καλούμε κάθε πατριώτη, κάθε Ρεθυμνιώτη που θέλει να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια και συνειδητοποιεί την ανάγκη να επανέλθει η πραγματική Πολιτική στο προσκήνιο, να συστρατευθεί με το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ώστε με την ενεργό συμμετοχή του να συμβάλει στην αναγέννηση της πατρίδας μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ