ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα κανάλια Novasports έρχονται στις τηλεοπτικές πλατφόρμες των Vodafone και Wind

0

Η στενή συνεργασία των Vodafone και Wind επεκτείνεται πλέον και στη συνδρομητική τηλεόραση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων μηνών που έφεραν τις δύο εταιρείες να ενδιαφέρονται για το αθλητικό περιεχόμενο της Nova.

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου των δύο εταιρειών, και τα επτά κανάλια Novasports θα προστεθούν στην IPTV πλατφόρμα Vodafone TV αλλά και στην επερχόμενη τηλεοπτική πλατφόρμα που θα λανσάρει η Wind το Φθινόπωρο μετά από συμφωνία με τη Forthnet. Έτσι οι συνδρομητές των δύο υπηρεσιών θα μπορούν να παρακολουθούν το περιεχόμενο που διαθέτει η Nova μεταξύ των οποίων το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της EuroLeague, καθώς και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

«Στρατηγικός στόχος της Vodafone Ελλάδας είναι να αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Σήμερα ισχυροποιούμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα Vodafone TV, μέσα από μία σημαντική συμφωνία, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, τονίζοντας ότι «αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο διανέμεται μέσω μίας εμπορικής συμφωνίας στη χονδρική αγορά, η οποία θα διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρουμε στους πελάτες του Vodafone TV».

Σύμφωνα με τον Νάσο Ζαρκαλή, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της WIND Ελλάς: “Πρόκειται να λανσάρουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα ξεχωρίζει τόσο για τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά όσο και για το περιεχόμενο του. Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Zappware που αφορά στην τεχνολογική λύση, σήμερα ανακοινώνουμε μια συμφωνία που σηματοδοτεί την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του περιεχομένου που θα διατίθεται από τη νέα μας πλατφόρμα. Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε το πλήρες πλάνο μας για το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο που θα προσφέρεται από την πλατφόρμα μας ".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ