ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι του πραγματοποίησε το Ρέθυμνο Cretan Kings

0

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι του πραγματοποίησε πριν από λίγο το Ρέθυμνο Cretan Kings, κερδίζοντας με 85-65 το Ηράκλειο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ομάδα μας αν και κουρασμένη έδειξε πάθος και όρεξη για δουλειά σε αυτό το πρώτο φιλικό «ξεμούδιασμα». Ο προπονητής Νίκος Βετούλας είχε την ευκαιρία να δει σε συνθήκες παιχνιδιού τους παίκτες του, δοκιμάζοντας παίκτες και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Μοναδικοί απόντες από την αναμέτρηση ήταν οι Γιαννόπουλος και Παναρετάκης, οι οποίοι δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμών. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Μούντι με 16 πόντους, ο Χριστοδούλου ακολούθησε με 12, ο Ντάνιελς με 11 και ο Ρόμπερτσον με 10 πόντους.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο το απόγευμα το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αναχωρήσει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει στα 27α Μαυροσκούφεια και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα Πάτρας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-17, 41-31, 64-49, 85-65.

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Νίκος Βετούλας): Χριστοδούλου 12(2), Ντάνιελς 11(1), Γκούντγουιν 9, Δραγάτης 4, Μέντλοκ 7(2), Κώττας 3, Ράιτ 7, Μούντι 16(2), Ρόμπερτσον 10(2), Θεοδωρίδης 6(2).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Μακράκης): Λάκκας 11(1), Μαραγκουδάκης, Μποχωρίδης 9(1), Παπαδάκης 6, Λιανός 11(1), Πρωτογεράκης, Γουμενάκης, Χάλαρης 8(2), Σταμπουλής 12, Κίτσος 3(1), Πετράκης 5.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΤΟΥΛΑ

Ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών μας εμφανίστηκε ο προπονητής Νίκος Βετούλας, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρώτο φιλικό, τονίζοντας: «Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας, ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σίγουρα είδαμε κάποια πράγματα που μας ικανοποίησαν και κάποια όχι. Είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Σίγουρα η διάθεση των παιδιών ήταν κάτι που μας ικανοποίησε.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το δυνατό τουρνουά στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες και θα δούμε τις αδυναμίες μας. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τους Γιαννόπουλο και Παναρετάκη, με το ροτέισον να είναι περιορισμένο, ενώ τα καινούρια παιδιά θα αντιμετωπίσουν ομάδες που θα βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ