ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η δραματική έκκληση Ρεθυμνιώτη που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και χρειάζεται να πάει στην Αμερική (Video)

0

Με μια δραματική έκκληση μέσω της σελίδας του στο facebook, νεαρός Κρητικός, πατέρας δυο παιδιών, ζητάει τη βοήθεια του κόσμου για να μπορέσει να ζήσει. Ο Θωμάς Μπισκιτζής, επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, όπου και δραστηριοποιείται, υποφέρει εδώ και 3 χρόνια από ιστιοκυτάρρωση στους λεμφαδένες (rozai dorfman), μια σπάνια νόσο, την οποία κατάφεραν να εντοπίσουν οι γιατροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο μετά από αρκετές επεμβάσεις.

Ο ίδιος, στο δραματικό μήνυμά του, αναφέρει ότι το μόνο νοσοκομείο το οποίο πλέον μπορεί να αντιμετωπίσει τη νόσο είναι το Μεμόριαλ στην Αμερική. Αλλά εκεί για να πάει και να νοσηλευτεί χρειάζονται πολλά χρήματα, τα οποία δεν υπάρχουν.

"Βοηθήστε με να ζήσω, βοηθήστε με να ζήσω για τα παιδιά μου", λέει στο δραματικό και γεμάτο φόρτιση μήνυμα που απηύθυνε χθες από το νοσοκομείο. "Πονάω καθημερινά εδώ και 1000 μέρες. Θέλω να σταματήσω να πονάω..."

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τρόπος βοήθειας, αλλά η σελίδα του είναι Thomas Mpiskitzis για όποιον θέλει να πληροφορηθεί, μόλις υπάρξει εξέλιξη

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fthomas.finaloumin%2Fvideos%2F10210251713633684%2F&show_text=0&width=267
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ