ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ένας Αιώνας Λύκειο των Ελληνίδων Ρεθύμνης

0

Μετά από την μεγαλειώδη μας παράσταση στο θέατρο «Ερωφίλη» στην Φορτέτζα στις 29 Ιουνίου 2017 που είχε τίτλο «Στιγμές, Στάλες Φωτός! Ένας Αιώνας Λύκειο των Ελληνίδων Ρεθύμνης», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες δραστηριότητές μας που, πρώτα ο Θεός, θα λάβουν χώρα στην αίθουσά μας στην Προκυμαία και στις ο οποίες η παρουσία σας θα είναι τιμή μας και χαρά.

  1. Στις 5 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 7:30 μ.μ., ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης του Λυκείου μας κ. Κώστας Μυγιάκης, εκπαιδευτικός, Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων Δημοσίου Νομού Ρεθύμνης, θα ομιλήσει με θέμα: «Ο Κωστής Γιαμπουδάκης, Πυρπολητής του Αρκαδιού».

 

  1. Στις 10 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 7:30 μ.μ., ο επίσης αγαπητός φίλος και συνεργάτης του Λυκείου μας, κ. Χάρης Στρατιδάκης, δρ Παιδαγωγικής και Συγγραφέας, θα ομιλήσει με θέμα: «Σημαντικοί Άνθρωποι – Σπουδαίες Ιδέες: Αείμνηστοι Ομιλητές που με τις αξέχαστες Διαλέξεις τους λάμπρυναν το Αναλόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων Ρεθύμνης».

Επίσης το καθιερωμένο κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας που δεν εορτάσαμε πέρισυ λόγω πένθους για την μεγάλη απώλεια της Επιτίμου Προέδρου μας και Προέδρου του Λυκείου μας από το 1964 έως το 2011 αείμνηστης Ιωάννας Βαλαρή, θα πραγματοποιήσομε στις 21 Ιανουαρίου 2018,  ημέρα Κυριακή και ώρα 6:30 μ.μ. με τσάϊ, κεράσματα, δώρα για όλους και μια υπέροχη έκπληξη!

Σας περιμένομε!

«Βιγλάτορας του Ελληνισμού είναι το Λύκειό μας

που στέκει κι αστραποβολά σε πείσμα των καιρών μας!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ