ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Εθελοντική αιμοδοσία στα Λιβάδια

0

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εθελοντική αιμοδοσία και εγγραφές υποψηφίων δοτών Μυελού των Οστών θα πραγματοποιηθεί στα Λιβάδια Μυλοποτάμου την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, 10:00-13:00 στο Ιατρείο της Κοινότητας Λιβαδίων.

Πρόκειται για μια εθελοντική δράση που υλοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χωριό, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διατηρεί ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Ρεθύμνου, στο Γενικό Νοσοκομείο.

Οι ανάγκες για προσφορά αίματος είναι μεγάλες και στοχεύοντας στην αθρόα συμμετοχή των χωριανών και των Λιβαδιωτών που κατοικούν στην πόλη, ο

Σύλλογος Λιβαδιωτών Ρεθύμνου, η Τοπική Κοινότητα Λιβαδίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Δότες Ζωής», απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δυνατότητας κάλυψης των αναγκών σε αίμα, σε περιστατικά και σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης.

Επισημαίνεται ότι ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Ρεθύμνου, ο οποίος είναι Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, ενημερώνει τα μέλη του ότι στο εξής μονάδες αίματος θα διατίθενται αποκλειστικά στους εθελοντές αιμοδότες Λιβαδιώτες και σε περιστατικά που χαρακτηρίζονται έκτακτα και σοβαρά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ