ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελευθέρα πάλη: Επιτυχίες για τους Ρεθυμνιώτες αθλητές στο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά

0

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ  30/09/2017 ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ηλικία 10-11 ετών: αγόρια, ελευθέρα πάλη:

43 κιλά   Καραβάνος Νίκος               1ος

Ηλικία 10-11 ετών: αγόρια, ελληνορωμαϊκή πάλη:

43 κιλά   Καραβάνος Νίκος               1ος

Ηλικία 8-9 ετών (κορίτσια), ελευθέρα πάλη:

32 κιλά   Καραβάνου Βάσω               1η

Οικογενειακή υπόθεση στο 3ο και τελευταίο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης  για τον «Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

Ο σύλλογος έλαβε μέρος με 2 παιδιά καθώς μετά τις διακοπές τα περισσότερα παιδιά δεν ήταν έτοιμα.  Τα αποτελέσματα άφησαν τον Καραβάνο Μανώλη  προπονητή του «Α.Π.Ο.Ρ.» απόλυτα ικανοποιημένο καθώς με 2 παιδιά ήρθαν 3 χρυσά μετάλλια.

Συγκεκριμένα η Καραβάνου Βάσω στα 32 κιλά κέρδισε 2 αγώνες ο ένας εκ των οποίων ήταν με μεγαλύτερη και ποιο βαριά αθλήτρια  αλλά κατάφερε και πήρε την 1η θέση.

Στα 43 κιλά τον αγοριών ο  Καραβάνος Νίκος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις (όπως πάντα) καθώς έλαβε για πρώτη φορά μέρος και στα 2 στυλ ταυτόχρονα, στην ελευθέρα  πήρε την 1η θέση κερδίζοντας με 10-0 στον τελικό  και στην ελληνορωμαϊκή πήρε ξανά την 1η θέση κερδίζοντας με πτώση τον αντίπαλο του που ήταν και μεγαλύτερης ηλικίας.

Η πρόεδρος  Αντωνία Παπαδάκη και το Δ.Σ. του «Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ» θέλουν να ευχαριστήσουν του γονείς των παιδιών και την “ANEK LINES” για την  πολύτιμη βοήθεια τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ