ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαθητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3x3 στο Ρέθυμνο

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μαθητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης  3x3 στην Πλατεία Μικρασιατών στις 21 και 22 Οκτωβρίου. Το Τουρνουά διοργανώθηκε από την Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου και απευθυνόταν σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Η προσέλευση των παιδιών ήταν παραπάνω από ικανοποιητική καθώς οι συμμετοχές πλησίασαν τις 500 .

Η συγκεκριμένη αθλητική δράση είναι θεσμός για την πόλη μας καθώς διεξάγεται κάθε χρόνο δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια,  να γνωρίσουν και να χαρούν από κοντά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Η τοποθεσία της Πλατείας Μικρασιατών ήταν από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να επιλεχθεί για την πραγματοποίηση του Τουρνουά, γεμίζοντας την ενέργεια και ζωντάνια από τους νέους “μπασκετμπολίστες”¨.

Πλήθος ξένων επισκεπτών σταματούσαν στο πέρασμα τους για να θαυμάσουν τα παιδιά που έπαιζαν με μεγάλη προσήλωση και πάθος ενώ  παραδίπλα τα καμάρωναν οι συγγενείς και φίλοι ενθαρρύνοντας τα καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο σημείο αυτό το Τμήμα Αθλητισμού θα ήθελε να ευχαριστήσει τα σχολεία και τους γυμναστές τους που ώθησαν τα παιδιά στη συμμετοχή του Τουρνουά και φυσικά ευχαριστούμε ιδαιέτερα τα παρακάτω σωματεία που συνέβαλαν στη διεξαγωγή του Τουρνουά. Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ με προπονητή τον Θεοδωσουλάκη Γεώργιο και την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Καλαθοσφαίρισης με προπονητές το Χειμωνίδη Μιλτιάδη και τον Μίχα Κυριάκο , τον προπονητή Κατσουλάκη Ιωάννης. Επίσης ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες προς του πολίτες που βοήθησαν στις διαιτησίες και συγκεκριμένα στους κυρίους  Τσιχλή Ελευθέριο, Γαβαλάκη Κωνσταντίνο, Χαιρέτη Γεώργιο και Χαλκεύς Αντώνιο.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το 1ο Δημοτικό Σχολείο για την παραχώρηση του προαύλιου χώρου, τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης, το ξενοδοχείο Bio Suites Hotel για τη διαμονή των εκπροσώπων της ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και τα εστιατόρια Αλάνα, Όθωνας και Raki Baraki.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ