ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξυλοκόπησαν άγρια 30χρονο στο Ρέθυμνο

0

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται δύο νεαροί συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό 30χρονου στο Ρέθυμνο. Κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν στον άνδρα και τον ξυλοκόπησαν άγρια στο κεφάλι και το σώμα.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου, όπως υποστηρίζει  ο 30χρονος που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου και εργάζεται πλέον στην πόλη.

Ο άνδρας που περπατούσε μαζί με ένα φίλο του, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό και χτυπήθηκε σύμφωνα με αγριότητα στο κεφάλι και στο σώμα.

Μάλιστα ο ίδιος αναγνώρισε δύο από τα άτομα τα οποία υποστηρίζει ότι του επιτέθηκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο διαφεύγει της σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο άνδρας κατήγγειλε πως τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής δέχθηκε άγρια χτυπήματα από τρία άτομα νεαρής ηλικίας στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον 30χρονο, οι τρεις άνδρες επιτέθηκαν για άγνωστους λόγους τόσο στον ίδιο όσο και σε έναν 35χρονο φίλο του, που φιλοξενούσε, ενώ περπατούσαν στον δρόμο.

Ο 35χρονος κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο 30χρονος έπεσε στο έδαφος βαριά χτυπημένος, ανήμπορος να μετακινηθεί.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τη φασαρία πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα οι δράστες φοβούμενοι μήπως γίνουν αντιληπτοί από κάποιον να τραπούν σε φυγή.

Λίγο αργότερα, ο 35χρονος, ο οποίος είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε για να αναζητήσει τον φίλο του και τον είδε να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο κεφάλι.

Μετά την καταγγελία, οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντόπισαν δύο άνδρες οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες του ξυλοδαρμού.

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη έρχονται πλέον ένας 20χρονος και ένας 22χρονος που κατηγορούνται για την επίθεση.

Οι ίδιοι, αν και αναγνωρίστηκαν από τα θύματα, αρνούνται κάθε συμμετοχή στο περιστατικό, ενώ όπως έγινε γνωστό, ό ένας τουλάχιστον από αυτούς είναι γνωστός στην αστυνομία για παρόμοιες επιθέσεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ