ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Κραυγή απόγνωσης από ποδοσφαιριστή που πάσχει από σπάνια ασθένεια

0

Κραυγή απόγνωσης από έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς, καθώς πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και καθημερινά δίνει μάχη για την ζωή του.

Ο λόγος για τον Θωμά Μπισκιτζή, που είναι πατέρας δύο παιδιών και πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες, που του προκαλεί αφόρητους πόνους.

Ο Θώμας Μπισκιτζής γνωστοποίησε το πρόβλημά του μέσω της σελίδας του στο facebook, καθώς όπως λέει, η μόνη ελπίδα για να κερδίσει την δύσκολη αυτή μάχη, είναι να νοσηλευθεί στο memorial hospital στην Νέα Υόρκη.

Τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει καθημερινά τον δικό του Γολγοθά συντροφιά με τους αφόρητους πόνους που νιώθει σε όλο του το κορμί.

Μέρα και νύχτα τα δάκρυα κυλούν από τα μάτια του, όμως, ο ίδιος βάζει όλες του τις δυνάμεις για να μην χάσει την ελπίδα του για ένα αύριο χωρίς πόνους.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστής της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς, Θωμάς Μπισκιτζή, ο οποίος χρειάζεται άμεσα βοήθεια για να καταπολεμήσει την σπάνια ασθένεια με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπος.

Ο Θωμάς που είναι πατέρας δύο παιδιών, πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman), που του προκαλεί αφόρητους πόνους. Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποίησε την ιστορία του μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook.

Ο Θωμάς που, όπως λέει, δεν αντέχει άλλο τους πόνους, το μόνο που χρειάζεται είναι να ζήσει. Να ζήσει και να μην πονάει. Μάλιστα μέχρι σήμερα έχει κάνει επτά βιοψίες και έχει υποστεί πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ η μόνη ελπίδα που έχει είναι να νοσηλευθεί στο memorial hospital στην Νέα Υόρκη.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Παντελής Μπερικάκης που είναι πρώην συμπαίκτης του Θωμά και νυν προπονητής ομάδας απηύθυνε έκκληση για να σταθούν όλοι και δει το χανιώτικο ποδόσφαιρο, στο πλευρό του.

Το κύμα συμπαράστασης στον Θωμά, που εκφράστηκε μετά την ανάρτηση του βίντεο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι μεγάλο, ενώ το επόμενο διάστημα ο πρώην ποδοσφαιριστής θα δώσει στην δημοσιότητα έναν τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου όσοι έχουν την δυνατότητα να τον βοηθήσουν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ