ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“The Met: Live in HD”: Παγκόσμια πρεμιέρα με την πολυαναμενόμενη “Νόρμα” του Bellini

0

“THE MET: LIVE IN HD”

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ «ΝΟΡΜΑ» ΤΟΥ BELLINI

ΚΥΡΙΑΚΗ  22/10/2017 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιάζει για 7η συνεχόμενη χρονιά το βραβευμένο Πρόγραμμα “The Met: Live in HD” της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας, σε ζωντανή μετάδοση.

Για τη σεζόν 2017-18 το Ρέθυμνο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 με την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης «Νόρμα» του Bellini, σε μια νέα παραγωγή του Sir David McVicar. Στον ομώνυμο ρόλο της μοναδικής τραγωδίας του μπελκάντο πρωταγωνιστεί η κορυφαία Sondra Radvanovsky. Τον ρόλο αυτό ερμήνευσε θριαμβευτικά στη Met το 2013, όπως και σε μια σειρά ακόμα εμφανίσεις στην Canadian Opera Company, στη San Francisco Opera, την Bavarian State Opera, το Gran Teatre del Liceu και τη Lyric Opera of Chicago, γεγονός που την τοποθετηθεί ως μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του κόσμου στον ομώνυμο ρόλο. Συμπρωταγωνιστεί η Joyce DiDonato στο ρόλο της συντρόφου και αντίζηλου της Νόρμα, με τον Joseph Calleja ως Πολιόνε και τον Matthew Rose ως Οροβέζο. Διευθύνει ο Carlo Rizzi.

Η «Νόρμα», μια από τις ωραιότερες όπερες όλων των εποχών, έχει φυσικά χαρακτηριστεί από την μοναδική ερμηνεία της Μαρίας Κάλλας στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το 1960, αλλά και σε πολλές άλλες αίθουσες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και στην Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Η ερμηνεία της στον ομώνυμο ρόλο δημιούργησε ένα αξεπέραστο πρότυπο για τις δραματικές υψιφώνους μέχρι σήμερα, ειδικά στην ερμηνεία της περίφημης άριας “Κάστα Ντίβα», την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Αρκαδίου 48-50) και ώρες 9:00-14:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων της Met Opera: Φοιτητές/Άνεργοι/Παιδιά: 10€, Γενική είσοδος: 15€.

Οι επόμενες επιλεγμένες παραστάσεις που θα προβληθούν στο Ρέθυμνο live ή μαγνητοσκοπημένα για τη σεζόν 2017-2018 είναι:

  • Ο Μαγικός Αυλός – W.A. Mozart                                                           

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:55 Μαγνητοσκοπημένη προβολή

  • Μποέμ – Giacomo Puccini

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30 LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

  • Έτσι Κάνουν Όλες – W.A. Mozart                                        ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 19:55 LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

  • Λουίζα Μίλερ – Giuseppe Verdi                                ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ HD

Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στις 19:30 LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα το 2011, είναι η εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com και στο www.rethymno.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ