ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη θα αποστείλει βοήθεια στη Μάνδρα - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

0

Αποστολή βοήθειας στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής διοργανώνεται από τον δήμο Χανίων και τον δήμο Ηρακλείου - Τα σημεία συγκέντρωσης της βοήθειας

Δήμος Χανίων

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση του Δημάρχου Χανίων, κ. Τάσου Βάμβουκα, με τη δημοτική αρχή της Μάνδρας Αττικής, αποφασίστηκε η οργάνωση άμεσης αποστολής ρουχισμού για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία.

Τα είδη ρουχισμού θα αποσταλούν από τα αποθέματα, που διαθέτει ο Δήμος Χανίων, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί και ταξινομηθεί, ενώ όποιος συμπολίτης μας ενδιαφέρεται να συνδράμει την προσπάθεια, ρουχισμός θα συγκεντρώνεται αύριο, Δευτέρα 20/11/2017, από τις 10.00 έως τις 14.00, στην αποθήκη του Δήμου στη Ρεγγίνα (Κύπρου 8).

Τα είδη, που θα συγκεντρωθούν θα πρέπει να είναι καθαρά και σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ δεκτά θα γίνονται επίσης κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη.

Δήμος Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου προχωρά σε συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων μακράς διαρκείας με σκοπό να προσφερθούν στον Δήμο Μάνδρας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2) από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως Τετάρτη 22 Νοεμβρίου , ώρες 10.00 – 13.00 και 17.00 – 19.00.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2813409112

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ