ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κανονικά ο 2ος γύρος των εκλογών της κεντροαριστεράς στο Ρέθυμνο

0

Χωρίς προβλήματα διεξάγονται στο Ρέθυμνο οι αρχαιρεσίες του 2ου γύρου των εκλογικών διαδικασιών ανάδειξης του επικεφαλής της κεντροαριστεράς παράταξης.

Οι κάλπες άνοιξαν κανονικά στις 8 το πρωί και οι ψηφοφόροι που μετείχαν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής - μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου - προσέρχονται και στα δέκα εκλογικά τμήματα της Π.Ε. Ρεθύμνου για να ψηφίσουν την επιλογή τους μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Ρεθύμνου ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ κ. Μιχάλη Σαρρή, δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα και οι διαδικασίες κυλούν ομαλά, ο ίδιος δε δήλωσε, ότι "οι προοδευτικοί πολίτες με την συμμετοχή τους την περασμένη αλλά και αυτή την Κυριακή στέλνουν ένα διπλό μήνυμα αναγέννησης και ανασυγκρότησης του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου αλλά και αντίστασης απέναντι στο λαϊκισμό και την λιτότητα που έχουν καταδυναστεύσει και φτωχοποιήσει τον Ελληνικό λαό. Την Δευτέρα, ημέρα ορόσημο, θα είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί θα φτιάξουμε την μεγάλη, σύγχρονη κεντροαριστερά."

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ