ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Μανιάτης υπέρ Ανδρουλάκη: Συμπόρευση με τη νέα γενιά

0

Με αφορμή τον β΄ γύρο των εκλογών που διεξάγονται την Κυριακή οι κ. Ανδρουλάκης και Μανιάτης κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες

Συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης, με τον συνυποψήφιό του Γιάννη Μανιάτη. .

Ο κ. Μανιάτης υπογράμμισε ότι επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά και να αναδείξουν τις νέες προοδευτικές ιδέες και να στηρίξουν το όραμα για την πολιτική ανανέωση της παράταξης και του πολιτικού συστήματος.

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Συναντήθηκα σήμερα με τον συνυποψήφιό μου, Γιάννη Μανιάτη, έναν από τους βασικούς πρωτεργάτες του σημερινού εγχειρήματος συγκρότησης του νέου προοδευτικού φορέα. Ως επικεφαλής της Επιτροπής για τη Σοσιαλδημοκρατία, εργάστηκε με ενωτικό όραμα για να οδηγηθούμε στο πρώτο μεγάλο βήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και από εκεί στην σημερινή μεγάλη προσπάθεια για την συνολική ενοποίηση τoυ προοδευτικού χώρου.

Παράλληλα, οφείλω να υπογραμμίσω ότι ο Γιάννης Μανιάτης έκανε έναν προεκλογικό αγώνα, με καθαρό προοδευτικό πολιτικό στίγμα για την παράταξη και με τεκμηριωμένες σύγχρονες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, προσθέτοντας συνολικά στο νέο εγχείρημα.

Με τον Γιάννη πιστεύουμε σε κοινές αξίες και παλεύουμε μαζί για την πολιτική ανανέωση της παράταξης. Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια.

Καλούμε και τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν ξανά μαζικά στις κάλπες της Κυριακής. Να στηρίξουν με την ψήφο τους την ανανεωτική και σύγχρονη προοπτική της νέας προοδευτικής παράταξης.

Η δήλωση του Γιάννη Μανιάτη:

«Το πρώτο και κρίσιμο στοίχημα του Νέου Προοδευτικού Φορέα το κέρδισαν οι 210.000 πολίτες, που προσήλθαν στις κάλπες. Αυτοί αποτελούν τον συλλογικό εγγυητή της ενότητας και το θεμέλιο της δυναμικής μας πορείας.

Στις 19 Νοεμβρίου θα επιλέξουμε το πρόσωπο του νέου προέδρου. Σίγουρα η ευθύνη της απόφασης ανήκει στον καθένα μας χωριστά. Δεν χρειάζονται υποδείξεις από κανέναν. Οι πολίτες συγκρίνουν, κρίνουν και αποφασίζουν.

Το εγχείρημα, όμως, της Νέας Προοδευτικής Παράταξης, ήδη στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Θ’ αλλάξει το πολιτικό παρόν κοιτώντας το μέλλον της χώρας. Θ’ αναδείξει νέες προοδευτικές ιδέες και νέες δυνάμεις, θα αντιπαλέψει τον λαϊκισμό και τον διχασμό. Επιβάλλεται από τώρα να συμπορευτεί με τη Νέα Γενιά.

Με αυτήν σε ρόλο Πρωταγωνιστή, θα ξεφύγει από τη στασιμότητα, θα γίνει Μεγάλη και Σύγχρονη Παράταξη. Ικανή να στηρίξει την Νέα Κοινωνία της Κρίσης και να κτίσει την Νέα Ελλάδα της Παραγωγής.

Στην επόμενη μέρα της Νέας και Ενιαίας Παράταξης θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις. Μαζί θα διαμορφώσουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Προοδευτική Παράταξη, που θ’ ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό, θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις και θα νικήσει τον Λαϊκισμό και την Συντήρηση στις επόμενες εκλογές. Καλώ και τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να σφραγίσουν για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τις πολιτικές εξελίξεις. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ