ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μύρισε επιτυχία στην Τελετή Αποφοίτησης των Σπουδαστών της Grant

0

Με Υποτροφίες, Αριστεία, Επαίνους, Διπλώματα και πολύ Συγκίνηση υλοποιήθηκε η Ετήσια Απονομή των Αποφοίτων του ΙΙΕΚ Grant.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι των Τελειόφοιτων είχαν την χαρά να τους δουν να ανεβαίνουν το βάθρο της επιτυχίας τους, λαμβάνουν το Πτυχίο τους, σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα, όμορφες αναμνήσεις  και σιγουριά για μια καριέρα με μέλλον.

Η Διευθύντρια Σπουδών της Grant Κατερίνα Κορνελάκη – Οικονομάκη καθώς και η Ομάδα των Εισηγητών της Σχολής, θέλουν να ευχηθούν στους Τελειόφοιτούς να έχουν μια επιτυχημένη Επαγγελματική Σταδιοδρομία και συνδυάζοντας την εκπαίδευση τους με την επαγγελματική τους εμπειρία να γίνουν οι επόμενοι ηγέτες στον χώρο που επέλεξαν.

Μεγάλη τιμή αποτέλεσε η παρουσία και ο όμορφος λόγος  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη  Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κε Ευγενίου στους Σπουδαστές της Σχολής.

Θερμές Ευχαριστίες για την παρουσία τους και την υποστήριξη τους αποδίδει η Διεύθυνση στην κα Μαίρη Λιονή, στην κα Πέπη Μπιρλιράκη, στον πρόεδρο του συλλόγου ξενοδόχων κο Τσακαλάκη, στους εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού, στους Φορείς του Ρεθύμνου, τους Ξενοδόχους και τους Διευθυντές, τα Στελέχη των Επιχειρήσεων και φυσικά τους γονείς και τους φίλους των Σπουδαστών μας.

Οι πόρτες της Grant θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνους που γράφουν το μέλλον του τόπου μας!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ