ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νύχτα αποθέωσης για τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ

0

Ευγένιος Γκέραρντ, ένα όνομα, ένας προπονητής, μια ιστορία ολόκληρη για τον ΟΦΗ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Ο... ιπτάμενος Ολλανδός, ο Γκρερντάκης πλέον, το πιο αγαπητό πρόσωπο στο Ηράκλειο και όχι μόνο. Ο Γκέραρντ δίνει την δική του μάχη, αλλά ως σωστός Κρητικός που έχει γίνει, δεν τα παρατάει. Και δεν τα παρατάει γιατί έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπάνε.

Αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα στο Γεντί Κουλέ. Άλλοι στις εξέδρες και άλλοι στον αγωνιστικό χώρο στο φιλικό των παικτών του Γκέραρντ με τους φίλους του. Τεράστιες προσωπικότητες όλες τους. Από τον Μαχλά, τον Νιόπλια, τον Ίσις και τον Τζουγκάνοβιτς, μέχρι τον Νικοπολίδη, τον Καραγκούνη, τον Αποστολάκη και τον Τσιάρτα.

Όλοι εκεί για να τιμήσουν τον τεράστιο Ολλανδό, όλοι εκεί για να δείξουν στον άνθρωπο που κάθισε 15 χρόνια στο πάγκο του ΟΦΗ την αγάπη και τον θαυμασμό του για τον μίστερ. Εκεί όπως αναφέραμε και ο κόσμος, όχι όσο θα του άξιζε, καθώς θα έπρεπε το Γεντί Κουλέ να γεμίσει, αλλά και πάλι η παρουσία ήταν ικανοποιητική.

Όλοι μαζί ευχαρίστησαν τον μίστερ που μόλις έκανε την εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο, όλοι λύγισαν και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους με το σύνθημα «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Ολλανδέ, Ολλανδέ να ακούγεται σε όλη την Κρήτη».

Την σέντρα ο Ψαραντώνης

Πριν την έναρξη του φιλικού υπήρξε αποθέωση για όλους τους παίκτες που έδωσαν το παρών στο μεγάλο αυτό φιλικό και όλοι τους μιλώντας είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον μίστερ. Κάτι λογικό άλλωστε, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε ακουστεί τίποτα αρνητικό για τον συγκεκριμένο, κάτι που από μόνο του λέει πολλά, πάρα πολλά. Στο καθαρά διαδικαστικό θέμα, την σέντρα την έκανε ο Ψαραντώνης με τον γνωστό τραγουδοποιό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του. Για την ιστορία οι δύο ενδεκάδες του φιλικού που ακολούθησε έχουν ως εξής

Ενδεκάδα των παιδιών του Γκέραρντ: Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλου, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας, Τζουγκάνοβιτς.

Ενδεκάδα των φίλων του Γκέραρντ: Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπεροπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ