ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στον έναν αδερφό, στις 3 οι κηδείες

0

Το Ρέθυμνο πενθεί δύο ανθρώπους, δύο αδέρφια που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή όταν ο ένας δολοφονήθηκε από τα χέρια του αδερφού του και ο τελευταίος αμέσως μετά επέλξε την πράξη της αυτοχειρίας καταναλώνοντας δηλητηριώδεις ουσίες.

Ο ιατροδικαστής κ. Σταμάτης Μπελιβάνης στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και έχουν μεταφερθεί οι σοροί του 21χρονου και του 28χρονου προχώρησε ήδη σε νεκροψία νεκροτομή ενός εκ των δύο πτωμάτων.

Πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ο κ. Μπελιβάνης που βρίσκεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ανέφερε στο neakriti. gr: "Η νεκροψία ολοκληρώθηκε στο πτώμα του 28χρονου άντρα που κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αυτόχειρα".

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η νεκροψία στο πτώμα του νεκρού 21 χρονουαδερφού που με τον πλέον τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του από την μία στιγμή στην άλλη και μάλιστα από τα χέρια του αδερφού του.

Αυτό που απομένει πλέον είναι τα δύο αδέρφια να οδηγηθούν μαζί και στην τελευταία τους κατοικία.

Στα Μισίρια ,στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος στις 3 το μεσημέρι όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Παναγιώτη και του Αποστόλη, οι σοροί των οποίων από τις 2μ.μ θα βρίσκονται στο ναό.

Ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήρι του Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, Ηλίας και Μαρία Γαργερού, αλλά και η αδερφή τους Μερόπη που από την μία στιγμή στην άλλη έχασε τους αδερφούς της.

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις των δύο αδερφών - οι οποίοι είχαν μια ακόμη αδερφή - δεν ήταν καλές. Ο 28χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τσακωνόταν συχνά με το μικρότερο αδερφό του. Ειδικότερα, ο μεγαλύτερος αδερφός φέρεται να τα "είχε βάλει" με τον 21χρονο, καθώς ο τελευταίος φέρεται να συζητούσε με τον πατέρα τους τη διαδικασία εγκλεισμού του 27χρονου σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Εξάλλου, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο 28χρονος διέμενε πλέον μαζί με τους γονείς και τον αδερφό του, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αρνιόταν να λάβει τη θεραπευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται να πυροδοτούνταν συχνά σοβαρά περιστατικά έντασης μεταξύ των δύο αδερφών. Συγκεκριμένα, είχαν σημειωθεί ξανά έντονοι διαξιφισμοί στο παρελθόν, με τον 27χρονο να κλειδώνει - και τότε - τον αδερφό του.

Ο αδικοχαμένος 21χρονος εργαζόταν σε σουβλατζίδικο, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του. Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα είχε πάρει άδεια, την οποία απόλαυσε ταξιδεύοντας για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, ο άτυχος νεαρός επρόκειτο να ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται... Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ήταν γραφτό να συμβεί.

Ένταση και τσακωμοί

Το σκηνικό αυτό συνέβαινε συχνά στο τραγικό αυτό σπίτι στα Μισίρια Ρεθύμνου. Τα δύο αδέλφια τσακώνονταν και ο 28χρονος κλείδωνε τον αδελφό του για να μην αντιδικήσει πάνω του μετά τις επιθέσεις του. Αυτό συνέβη και σήμερα: αφού επιτέθηκε στον αδελφό του, κλείδωσε πίσω του την πόρτα, όμως αυτή τη φορά, είχε σκοτώσει τον αδελφό του με τους γείτονες και τους εργοδότες του 21χρονου άνδρα να παραινούν στον πατέρα τους να κάνει κάτι, "γιατί δε θα τους προλάβαιναν", ενώ σε άσχημη κατάσταση υγείας βρίσκονταν και η μητέρα.

Δείτε τις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου, αλλά και κατοίκων της πόλης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ