ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Παντελής Βούλγαρης στο Ρέθυμνο!

0

Ο μεγάλος έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, θα βρεθεί στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ» την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της προβολής της νέας του ταινίας, «Το τελευταίο σημείωμα»! Μετά το τέλος της προβολής των 20.20 θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχημένη και πολυβραβευμένη «Μικρά Αγγλία», ο Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης των μεγάλων και αγαπημένων από τον κόσμο κινηματογραφικών επιτυχιών «Νύφες», «Ψυχή Βαθιά», «Η Φανέλα με το 9», «Πέτρινα Χρόνια» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Στη νέα του κινηματογραφική δουλειά καταπιάνεται με μια από τις πιο γνωστές σελίδες της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας, την εκτέλεση από τους Γερμανούς κατακτητές 200 αγωνιστών την 1η Μαΐου 1944 στην Καισαριανή, ως αντίποινα για τη δράση της ελληνικής αντίστασης.

Ο Παντελής Βούλγαρης, με την Ιωάννα Καρυστιάνη («Μικρά Αγγλία», «Νύφες») να υπογράφει το σενάριο, θα μας μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Χαϊδαρίου το διάστημα πριν την Πρωτομαγιά του ’44, και θα μας γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από τα τραγικά γεγονότα.

Η ταινία «Το τελευταίο σημείωμα» προβάλλεται στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ». Πέμπτη, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: 20.00, Παρασκευή: 17.30 και 20.20, Σάββατο και Κυριακή: 17.30 και 20.00.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ