ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΥΝΠΟΛΙΣ: Ως εδώ και μη παρέκει

0

Στο μη περαιτέρω έχει φτάσει η κατάσταση ελλιπούς φωτισμού στον κόμβο Σπηλίου ! Ενός,απο τους πολυσύχναστους κόμβους,που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα,το συγκεκριμένο οδικό κομμάτι,είναι βυθισμένο στο σκοτάδι!Η απουσία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης(καθ'ύλην αρμόδιες για την συντήρηση/ηλεκτροφώτιση του ΒΟΑΚ) εμφανής,και θέτει σε κίνδυνο χιλιάδες οδηγούς καθημερινά.

Αποτέλεσμα,ο κόμβος Σπηλίου να καθίσταται λίαν επικίνδυνος τις νυκτερινές ώρες για τα διερχόμενα οχήματα αλλά και για τους πεζούς,καθώς η ευρύτερη περιοχή των Τριών Μοναστηριών έχει έντονη οικιστική ανάπτυξη,με κατοικίες και επιχειρήσεις.

Οι πλειονότητα των στύλων ηλεκτροφωτισμού,είναι εκτός λειτουργίας αρκετό καιρό,χωρίς να γίνεται η παραμικρή παρέμβαση απο πλευράς αρμοδίων υπηρεσιών.

Άραγε,δεν έτυχε να διασχίσει τον συγκεκριμένο κόμβο κάποιο υπηρεσιακό στέλεχος ή αιρετός και να επιληφθεί του θέματος;;;

Θα επιμείνουμε στο θέμα αυτό,μέχρι την τελική και οριστική αποκατάσταση του ελλιπούς φωτισμού στον κόμβο Σπηλίου,με κάθε πρόσφορο μέσο(δημοσιότητα,κοινοποίηση σε αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες κτλ).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ