ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμεινε.. η μισή 3η Αγωνιστική του «CRETAN KINGS ASSIST BASKETBALL»

0

Για 3η φορά βρέθηκαν στο γήπεδο του 15ου Δημοτικού Σχολείου εκατοντάδες παιδιά, εκπροσωπώντας τα 18 Δημοτικά Σχολεία που λαμβάνουν μέρος στο 4ο σχολικό τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».

Την Κυριακή διεξήχθη η 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, η οποία όμως δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί λόγω καιρικών συνθηκών. Από τις 09.00 το πρωί ξεκίνησε η μπασκετική δράση, με την αγωνιστική ημέρα να περιλαμβάνει συνολικά 9 αναμετρήσεις. Οι πρώτοι 4 αγώνες διεξήχθησαν κανονικά, αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια. Η βροχόπτωση ήταν η αιτία για την ακύρωση των επόμενων αναμετρήσεων, με τα παιδιά να δίνουν ραντεβού για την 4η αγωνιστική, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2018.

Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού σχολείου για την άψογη φιλοξενία, και την εθελοντική ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings.

Χορηγός του τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ