ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

"Σαρώνει" η Τζωρτζίνα Αλεξάκη στο "Voice"!

0

"Το καμάρι της Κρήτης αλλά και το δικό μου", είπε ο Σάκης Ρουβάς για την Τζωρτζίνα Αλεξάκη. Τη χαρακτήρισε "μια συγκλονιστική τραγουδίστρια, με πάθος, με αυτή τη λεβεντιά που χαρακτηρίζει τους Κρήτες και η ερμηνεία της είναι πάντα πάρα πολύ δυνατή", ενώ εκδήλωσε την πίστη του στην 29χρονη Ηρακλειώτισσα, λέγοντας "πιστεύω ότι και σήμερα η ερμηνεία της θα μας συνεπάρει και πιστεύω ακράδαντα ότι θα περάσει".

Από την πλευρά της η Τζωρτζίνα Αλεξάκη, στο βίντεο που προβλήθηκε πριν η ίδια βγει στη σκηνή και δείξει τι έχει ... στη φαρέτρα της, είπε πως "το μόνο όπλο που έχω στα χέρια μου είναι η ψυχή μου και η φωνή μου".

Αυτή την ψυχή πρόσφερε απλόχερα στο κοινό όλης της Ελλάδας, ερμηνεύοντας με τη χαρακτηριστική φωνή της το "Όσο βαρούν τα σίδερα", συγκεντρώνοντας το 60% των ψήφων του κοινού.

Η Τζωρτζίνα Αλεξάκη εντυπωσίασε, όχι μόνο το κοινό, αλλά και τους coaches, με τον Κωστή Μαραβέγια - coach της έτερης "μονομάχου" στη σκηνή του "Voice" - να παραδέχεται ότι είναι fan της Τζωρτζίνας, λέγοντας, μάλιστα, πως η Κρητικιά τραγουδίστρια θεωρείται φαβορί για τον τελικό!

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ