ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gillette Unileague: «Είμαστε παρέα χρόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό»

0

Οι αγώνες στο Gillette Unileague πλησιάζουν στη διακοπή των γιορτών και η ατμόσφαιρα γίνεται ολοένα και πιο εορταστική! Λίγο πριν την αγωνιστική παύση και την έναρξη της μάχης για… μελομακάρονα και κουραμπιέδες, άλλος ένας εκπρόσωπος ομάδας μας άνοιξε την καρδιά του.

O Γιώργος Τσιμάρας από την Atletico FC εκπροσωπεί μία από τις ομάδες που θα τις χαρακτηρίζαμε ως «παλιές καραβάνες» και δυνατές γνώστριες του θεσμού. Με την 7η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, σχολιάζει το φετινό επίπεδο και το καλό τους ξεκίνημα:

Το πρωτάθλημα θα το χαρακτήριζα ως ανταγωνιστικό, Εμείς είμαστε στο θεσμό για 7η συνεχόμενη φορά, συμμετέχουμε από την πρώτη έως και την τελευταία αγωνιστική και βλέπουμε ότι το επίπεδο έχει πλέον ανέβει αρκετά. Οι προηγούμενες συμμετοχές μας ήταν αρκετά καλές, ενώ κάνοντας το 2 στα 2 νιώσαμε πως αυτό θα είναι καλό για τη συνέχεια».

Τι κρατά όμως την Atletico F.C. τόσο δεμένη; «Είμαστε παρέα χρόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δηλαδή προτιμώ από το να φέρω πέντε παικταράδες να είμαστε παρέα και να έχουμε αυτό το ασύγκριτο κλίμα ανάμεσα μας.

Ποιο στόχο έχει αυτή η δυνατή παρέα; «Για να μην κοροϊδευόμαστε, δεν πάμε για το πρωτάθλημα, έχουμε κατέβει περισσότερο για να διασκεδάσουμε και αν έρχονται και οι νίκες τότε ακόμα καλύτερα.

Μαζί με την Gillette, η Old Spice στηρίζει ως χρυσός χορηγός το Unileague. Από δίπλα και οι Umbro, Vodafone CU, Nikon, Anek Lines και ekdromi.gr.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ