ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Met: Live in HD Μαγικός Αυλός στο Ρέθυμνο

0

THN ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:55 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ TOY ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met:Live in HD», μετά την πρεμιέρα της «ΝΟΡΜΑ», που καθήλωσε το κοινό, παρουσιάζει στο Ρέθυμνο την Κυριακή 10 Δεκέμβρη τη θρυλική όπερα του Wolfgang Amadeus Mozart «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ» σε μαγνητοσκόπηση.

Ο επίτιμος μαέστρος της Met James Levine διευθύνει την παραγωγή της βραβευμένης με Tony Award Julie Taymor, στο αριστούργημα του Mozart  «Ο Μαγικός Αυλός».

Η Golda Schultz κάνει το ντεμπούτο της στη Met ως Παμίνα, με την Kathryn Lewek στο ρόλο της Βασίλισσας της Νύχτας, τον Charles Castronovo σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού Ταμίνο, τον Markus Werba σαν τον κυνηγό πουλιών Παπαγκένο, τον Christian Van Horn σαν Αφηγητή και τον René Pape σαν Ζαράστρο. «Ο Μαγικός Αυλός» ήταν η καθοριστική παράσταση με την οποία ξεκίνησε το 2006 το πρόγραμμα The Met: Live in HD, όταν προβλήθηκε σε μια συντομευμένη εκδοχή στα αγγλικά για οικογένειες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ολόκληρη η γερμανική όπερα θα μεταδοθεί στη σειρά Live in HD.

Η προπώληση εισιτήριων έχει ξεκινήσει στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης, Αρκαδίου 48-50) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-14:00.

Τιμές: Φοιτητές/Άνεργοι/Παιδιά: 10€, Γενική είσοδος: 15€.

Οι επόμενες επιλεγμένες παραστάσεις που θα προβληθούν στο Ρέθυμνο σε live μετάδοση για τη σεζόν 2017-2018 είναι:

  • Μποέμ – Giacomo Puccini

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30         LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

  • Έτσι Κάνουν Όλες – W.A. Mozart                ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 19:55                  LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

  • Λουίζα Μίλερ – Giuseppe Verdi        ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ HD

Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στις 19:30 LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα το 2011, είναι η εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com και στο www.rethymno.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ