Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος από το ΙΙΕΚ Grant

Η Grant, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς εργασίας προετοίμασε και παρουσιάζει το πρόγραμμα “Επαγγελματίας Κρεοπώλης”.

Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα σε 3  μήνες εκπαίδευσης να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την εξειδίκευση που απαιτείται πάνω στο αντικείμενο με στόχο την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στο χώρο του κρέατος.

Σε ποιους απευθύνεται

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν Πιστοποίηση Κρεοπώλη, να ασχοληθούν με τη κοπή και την επεξεργασία του για παραγωγή προϊόντων από το κρέας.
Η Εκπαίδευση οδηγεί σε  αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Κρεοπώλη από το Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με την λήξη του προγράμματος θα είναι έτοιμοι να μπορούν να ανοίξουν κρεοπωλείο ή να εργαστούν σε ξενοδοχεία και  σούπερ μάρκετ με επαγγελματικά δικαιώματα κρεοπώλη.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται 300 ώρες Θεωρητική εκπαίδευση, Πρακτική Εκπαίδευση με Ατομική Πρακτική Άσκηση, με τα εξής μαθήματα:

  • Το κρέας ως τρόφιμο
  • Νομοθεσία
  • Οργάνωση κρεοπωλείου
  • Δομές κτηνιατρικών Υπηρεσιών
  • Κτηνιατρικός έλεγχος-Οικονομική σημασία και αξιοποίηση υποπροϊόντων σφαγής
  • Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (HAACP CA-ISO 22000-05)
  • Σφαγή
  • Εξοπλισμός σύγχρονων σφαγείων
  • Σίτεμα των κρεάτων
  • Ποιοτικός έλεγχος
  • Αλλοιώσεις κρεάτων
  • Κοπή κρέατος
  • Παραγωγή παρασκευασμάτων κρέατος
  • Παρασκευή Παραδοσιακών Προϊόντων Κρεάτων
  • Βασικές αρχές πωλήσεων και προώθησης κρεοπωλείου
  • Βασικές αρχές πωλήσεων και προώθησης κρεοπωλείου
  • Μάρκετινγκ Προϊόντων
  • Πρακτική Άσκηση σε Επιχείρηση

Σε  συνεργασία με Έμπειρη Ομάδα Εισηγητών παρέχει άριστη εκπαίδευση σε Ειδικά Επαγγελματικά Εργαστήρια.

Διδάσκουν:  Ο Διδάκτωρ Κτηνιατρικής κος Στεφανάκης Αλέξανδρος  με εξειδίκευση στην τεχνολογία τροφίμων και του κρέατος.

Τεχνολόγοι Τροφίμων, Καθηγητές Μαγειρικής, Επαγγελματίες Κρεοπώλες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.

Πληροφορίες εγγραφές ΙΙΕΚ Grant 2831035588 Παχλα 118 Περιβόλια Ρέθυμνο

Σχετικά άρθρα