ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΚΑΠΗ Δήμου Μυλοποτάμου

0

Το ΚΑΠΗ Δήμου Μυλοποτάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη  πίτα του στο Πέραμα, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018  μέσα στην κατάμεστη  από κόσμο  αίθουσα εκδηλώσεων του.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και για μια ακόμα φορά τα μέλη του ΚΑΠΗ απέδειξαν ότι αποτελούν ένα ζωντανό, ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και ότι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση  και  στην διατήρηση της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. .

Την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι Αλεξανδράκης Ιωάννης, Γοργοράπτης Σταύρος και  Πυθαρούλιος Γεράσιμος .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Μυλοποτάμου  κ. Σαρρής Μιχάλης, ο πρόεδρος της  τοπικής κοινότητας  Περάματος κ. Παπαγιαννάκης Εμμανουήλ , ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Περάματος  κ. Παπαδάκης Νικόλαος και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος   κ Φάνης Καταπόδης,.

Πολλά από τα  εδέσματα που προσφέρθηκαν παρασκευάστηκαν από  την ομάδα μαγειρικής–ζαχαροπλαστικής και οι μαντιναδολόγοι κ Μονιάκης Κων/νος ,Γαλλιάκης Μιχάλης και Κορνάρου Αικατερίνη έκλεψαν την παράσταση με τις αυτοσχέδιες μαντινάδες τους για ένα ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία νέο  χρόνο .

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ