ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κοπή πίτας στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ρεθύμνου

0

Την περασμένη Πέμπτη, σε ένα πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα, έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, η διοίκηση, το προσωπικό και τα μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ρεθύμνου «Η Ελπίδα». Πρόκειται για μία σημαντική κοινωνική δομή που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ», άξονας προτεραιότητας 5 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμησης της Φτώχειας στην Κρήτη», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό κοινοτικό ταμείο με τίτλο «Δράση 9.iv.3: Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων».

Το Κ.Η.Φ.Η. Ρεθύμνου τελεί υπό την εποπτεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ) και φροντίζει ηλικιωμένους στους οποίους παρέχονται: νοσηλευτική φροντίδα, συνταγογράφηση φαρμάκων, επιμέλεια για την ικανοποίηση πρακτικών αναγκών διαβίωσης, ατομική υγιεινή, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ομιλίες και ιατρικές ενημερώσεις, εκπαιδευτικοί και ψυχαγωγικοί περίπατοι και σίτιση με πρωϊνό και μεσημεριανό γεύμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. κ. Πέπη Μπιρλιράκη και ο Αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Σπανουδάκης, οι οποίοι, αφού αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν με τους ηλικιωμένους, τους διαβεβαίωσαν για το αμέριστο ενδιαφέρον του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.) ως προς την απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Η.Φ.Η. που προσφέρει ένα ζεστό, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον σε ωφελούμενα άτομα της 3ης ηλικίας καθώς επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες. Για ακόμη μια φορά, η κοπή της πίτας του Κ.Η.Φ.Η. για τη νέα χρονιά συνοδεύτηκε από πλούσιο μπουφέ και προσφορά συμβολικών δώρων εκ μέρους της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ., ενώ η Πρόεδρος του Δ.Σ. είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. που εξυπηρετεί με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο τους ηλικιωμένους του Κέντρου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ