ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κοπή πίττας Αγ. Βασιλείου

0

Την 20η Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 μμ ο ιστορικός σύλλογος των αποδήμων Ρεθυμνίων της Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της πίττας του Αγ. Βασιλείου στο πολυτελές Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια (πλατεία Συντάγματος) , αίθουσα Grandballroom.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το ΔΣ του συλλόγου θα τιμήσει

1.Τον Νικόλαο Σταμπολίδη καθηγητή Παν/μίου της Αρχαιολογίας και ψυχή του Μουσείου Αρχαίας Ελεύθερνας και

2. τον επιχειρηματία κο Διονύσιο Φιλιώτη (lilly farmaserv)

Η σοπράνο κα Ζωή Κάππου με την συνοδεία της πιανίστας κας Μαρίας Νεοφυτίδου θα μας κρατήσουν συντροφιά

Ο λυράρης κ. Αλέξανδρος Παπαδάκης και ο λαουτιέρης κ. Γιώργος Ψαράκης θα έρθουν από το Ρέθυμνο για να τραγουδήσουν και να παίξουν κρητικούς σκοπούς , ενώ θα χορέψει το λαογραφικό συγκρό-τημα ΚΡΗΤΕΣ του κ. Γ. Πετράκη.

Βράβευση των παιδιών που πέτυχαν στα ΑΕΙ , ΤΕΙ.(παράκληση να μας ενημερώσετε εγκαίρως).

Όπως κάθε χρόνο περιλαμβάνει καθιστό ντινέ - τσάι, με δύο κρύα εδέσματα, δύο ζεστά , γλυκό και βασιλόπιτα , με αντίτιμο κόστους που θα πληροφορηθείτε από τα μέλη του ΔΣ.

Παρακαλώ να προηγηθούν εγκαίρως κρατήσεις θέσεων ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μείνουν Ρεθεμνιώτες εκτός, όπως άλλες χρονιές.

Η προσέλευση των Ρεθεμνιωτών ειδικά σε μια τέτοια εκδήλωση αγάπης και συναδέλφωσης είναι απαραίτητη. Σας περιμένουμε με χαρά. Είναι η πλέον επιτρεπτή επιβεβλημένη μεταδοτική είδηση, που θα φέρει κοντά συμπατριώτες, συμμαθητές , φίλους , συγγενείς κα. Δηλώσεις συμμετοχής στη (γεν. γραμ.)κα Ελ. Λιαναντωνάκη 6947791840 & (αντιπρόεδρο α΄)Ελ. Τζιφάκη 210-8030642, αντιπρόεδρο β ΄κα Ελ. Σταμαθιουδακη 210-7785792

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ