ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρητικός το νέο "αφεντικό" στη Fraport Greece!

0

Μέχρι πρότινος διατελούσε καθήκοντα διευθυντή Ασφαλείας και Επιδόσεων, βρίσκεται στο δυναμικό της Fraport Greece από το 2016

Τα καθήκοντα του διευθυντή Λειτουργιών της Fraport Greece, αναλαμβάνει ο Χανιώτης Ηλίας Μαραγκάκης, διαδεχόμενος τον Ίαν Μάθεσον (Ian Matheson).

Ο κ. Μαραγκάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος διατελούσε καθήκοντα διευθυντή Ασφαλείας και Επιδόσεων, βρίσκεται στο δυναμικό της Fraport Greece από το 2016, ως ένα από τα πρώτα ανώτατα στελέχη της εταιρείας.

Στο πλαίσιο του προηγούμενου ρόλου του, ηγήθηκε της διαδικασίας πιστοποίησης που χορήγησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε όλα τα 14 αεροδρόμια που παρέλαβε η Fraport Greece, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις του EASA (Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας).

Ο κ. Μαραγκάκης διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον χώρο της αεροπλοΐας, ενώ έχει εργαστεί επί εννέα έτη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφαλείας της Αεροπορίας (EASA).

Επίσης, έχει διατελέσει σύμβουλος για την επέκταση των περιφερειακών αεροδρομίων του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στον Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Αεροδρομίων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ