ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«Το Ρέθυμνο αποτελεί την πιο ζεστή αγκαλιά των Χριστουγέννων»

0

Με μια βραδιά που τα είχε όλα αποχαιρέτησε το Ρέθυμνο την πρώτη διοργάνωση της «Παιχνιδοχωρας». Το μαγικό εργαστήρι του Αϊ Βασίλη υποδέχτηκε, παρά την κακοκαιρία, πλήθος κόσμου με ένα πρόγραμμα που τα συμπεριελάμβανε όλα. Βραβεύσεις, παιχνίδι, τραγούδι, φαγητό, χορό και δώρα συνέθεσαν το τοπίο με τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες να δείχνουν να το απολαμβάνουν.

Την βραδιά «άνοιξε» ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, καλώντας τον Αϊ Βασίλη να παραδώσει ο ίδιος το κλειδί της «Παιχνιδοχώρας» στο Δήμαρχο Ρεθύμνης, κ Γ. Μαρινάκη με την υπόσχεση κάθε χρονιά από εδώ και στο εξής ο Αϊ Βασίλης να επιστρέφει στο Ρέθυμνο.

Παρουσία του Δημάρχου κ. Γ. Μαρινάκη, της Προέδρου της ΚΕΔΗΡ, κα. Π. Μπιρλιράκη και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, κ. Γ. Πολιουδάκη  πραγματοποιήθηκε η βράβευση των νικητών του Διαγωνισμού Βιτρίνας. Ενώ στην πορεία, ο Χρήστος Φερεντίνος, επέλεξε τυχαία άτομα από το κοινό μοιράζοντας δώρα σε μια εκδοχή του γνωστού παιχνιδιού DEAL. Με τον γνωστό παρουσιαστή να δηλώνει πως : «Το Ρέθυμνο αποτελεί την πιο ζεστή αγκαλιά των Χριστουγέννων».

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης καταρτισμένο προσωπικό του MBS My Business School προσέφερε στους παρευρισκομένους λουκουμάδες και ζεστό χριστουγεννιάτικο ριζότο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους μοναδικούς Νίκο και Γιώργο Στρατάκη και το συγκρότημα τους συνοδευόμενο από Κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από το εφηβικό συγκρότημα του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Γιάννη Πετράκη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ