ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Υπερήφανοι υποστηρικτές των κοινωνικών εκδηλώσεων, το ΙΙΕΚ GRANT

0

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Ι.ΙΕΚ Grant, στηρίζει έμπρακτα όπως μπορεί, κάθε προσπάθεια ανάδειξης του ανθρωπιστικού πνεύματος.

Για το λόγο αυτό έλαβε ενεργό συμμετοχή σε μία σειρά από εκδηλώσεις στο γενικότερο πλαίσιο των φετινών εορταστικών δράσεων της πόλης μας. Η έναρξη αυτών με την επίσκεψη των 2ετών σπουδαστών της σχολής της Γαστρονομίας στο Σπίτι του Πολιτισμού στην εκδήλωση της Περιφέρειας με τίτλο «Μεγαλώνοντας με ένα σωστό Διατροφικό Πρότυπο», παρουσιάζοντας συνταγές παρασκευασμένες με βάση τα υγιεινά πρότυπα διατροφής, στηριγμένες στη Κρητική παραδοσιακή διατροφή.

Σπουδαστές της Ζαχαροπλαστικής τέχνης βρέθηκαν στο Ατσιπόπουλο στην εκδήλωση του Δημοτικού σχολείου Ατσιπόπουλο καθώς και στην εκδήλωση του 3ου Δημοτικού σχολείου της Σοχώρας,  μαζί με την chef Τσανακαλιώτη Ροδάνθη.

Ο κ Κατσαβίδης με την ομάδα του επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου ετοιμάζοντας μαζί με τους μικρούς μας φίλους γλυκίσματα, σε εορταστικό κλίμα.

Ομάδα δευτεροετών σπουδαστών επισκέφτηκε το 11ο νηπιαγωγείο Ρεθύμνου για να ετοιμάσει μαζί με τους μικρούς μαθητές γλυκίσματα και λιχουδιές την ίδια ημέρα που ο chef Λύκος Αναστάσιος, μαζί με την ομάδα του παρουσίαζε στους μαθητές του 14ου Δημοτικού σχολείου πώς μπορούμε να ετοιμάσουμε και να απολαύσουμε υγιεινά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Στο 5ο νηπιαγωγείο βρέθηκε η τεχνικός ζαχαρόπαστας Μαριάκη Αντζελίνα για η Παρασκευή χριστουγεννιάτικων μπισκότων ενώ στο 7ο Δημοτικό ο Chef Φανουράκης Στυλιανός με την ομάδα των δευτεροετών σπουδαστών του συμμετείχε στην εκδήλωση του σχολείου προσφέροντας διάφορα κεράσματα.

Τέλος, η εβδομάδα έληξε με την παράθεση 3 συσσιτίων προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, την Μικρή Παναγιά και την Αγία Βαρβάρα με τους  chefs κα Παπατζανή Δέσποινα, κ. Νικολιδάκη Γεώργιο, κα Τσανακαλιώτη Ροδάνθη, κ. Βαγγέλα Τίτο, κ. Λύκο Αναστάσιο και κ. Κατσαβίδη Γεώργιο μαζί με  τους σπουδαστές Γαστρονομίας του 1ου   - 2ου όπου στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης το ΙΙΕΚ Grant πρόσεφερε γεύμα στους συνανθρώπους μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ