ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έρχονται η Μαρίνα Χρυσανθοπούλου και ο Γεώργιος Νίκας (οι δυο ορκωτοί λογιστές) για να ξεσκονίσουν την ΚΕΔΗΡ

0

Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό από την Αθήνα της Μαρίνας Χρυσανθοπούλου και του Γεώργιου Νίκα των δυο ορκωτών λογιστών που κατεβαίνουν για να ξεσκονίσουν την ΚΕΔΗΡ.

Αγωνία για το άγνωστο επικρατεί σε όλα τα δημοτικά στρατόπεδα μιας και η στιγμή που ομόφωνα ζήτησαν… πλησιάζει αλλά δεν έχει κανείς την παραμικρή ιδέα τι τους ξημερώνει. Στο επίκεντρο οι πλασματικοί ισολογισμοί της ΚΕΔΗΡ και οι καταγγελίες για την ύπαρξη ή όχι ταμειακού ελείμματος…

Οι παραπολιτικές πληροφορίες αναφέρουν πως η σιωπή μπορεί να επικρατεί επίσημα, όμως στα γραφεία και στα τηλέφωνα : οι προετοιμασίες , οι διεργασίες και οι ανησυχίες έχουν φτάσει στο κατακόρυφο. Σύμφωνα με ισχυρισμούς παλαιότερου επικεφαλής από την αυτοδιοίκηση που δεν είναι πλέον στην ενεργό δράση…βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τα χρονικά του Ρεθύμνου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το προσκήνιο στις δημοτικές ομάδες παρουσιάζει μια ανεξήγητη ησυχία , στο παρασκήνιο όμως είναι όλοι οι σύμβουλοι έξω από τα νερά τους : σε αυξημένη υπερδιέγερση και ετοιμότητα για τον έλεγχο της Μαρίνας Χρυσανθοπούλου και του Γεώργιου Νίκα που όπως λένε θα δείξει από τις πρώτες κιόλας μέρες την ακτινογραφία των ισολογισμών , που ξεσήκωσε ομόφωνα τις αντιπολιτευτικές παρατάξεις!

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ