ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δωρεές καλοσύνης από τα Κέντρα Αγγλικών «Ασημένια Φήταμ»

0

Τα Κέντρα Αγγλικών «Ασημένια Φήταμ», στα πλαίσια του Έτους Εθελοντισμού “Be Kind With QLS” και της πολυβραβευμένης Anti-Bullying Εκστρατείας τους που διανύει τον 4ο χρόνο της, κατάφεραν και φέτος να προσφέρουν πολύτιμη στήριξη στους συνανθρώπους μας, εντός κι εκτός συνόρων.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν εκπροσώπους από μερικούς από τους φορείς που εδώ και χρόνια στηρίζουν για να παραδώσουν εκ μέρους των μαθητών, του προσωπικού και της Διεύθυνσης, τα χρηματικά ποσά που συγκέντρωσαν την περίοδο των εορτών. Μέσα από τις μεγάλες κληρώσεις με πλούσια δώρα και τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που διοργανώνουν κάθε χρόνο, συγκέντρωσαν συνολικά €2156.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κος Μαρινάκης εκπροσωπώντας το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, η κα Χρυσού και η κα Μοσχονά από τον Σύλλογο Αγάπη, η κα Κυδωνάκη από το Ειδικό Σχολείο και ο κος Τσαχάκης από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ. Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την πλευρά του, έστειλε ευχαριστίες μέσω γραπτού χαιρετισμού. Εκτός από τους προαναφερθέντες οργανισμούς, οικονομική στήριξη έλαβε η ActionAid για την αναδοχή 4 παιδιών του Τρίτου Κόσμου. Τα Κέντρα Φήταμ συγκαταλέγονται εδώ και πάνω από 2 δεκαετίες στα «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών» της Unicef και δεν παρέλειψαν να στηρίξουν και τη συγκεκριμένη οργάνωση με διάθεση προϊόντων της. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 5η συνεχή χρονιά τα Κέντρα Φήταμ συγκέντρωσαν 2,5 τόνους αγαθών (τρόφιμα και είδη προσωπικής ανάγκης) τα οποία προσφέρθηκαν στο Φιλόπτωχο Ταμείο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αμέσως μετά την προσφορά των δωρεών, οι προσκεκλημένοι παρέμειναν για την κοπή της πίτας της Ομάδας Εθελοντών & Πρεσβευτών Anti-Bullying των Κέντρων Φήταμ. Τυχερός της χρονιάς αναδείχτηκε o εθελοντής Γιώργος Καδιανάκης, που κέρδισε 1 Tablet. Τιμώμενο πρόσωπο της συνάντησης υπήρξε η κα Georgia Crelley, Αυστραλή φοιτήτρια και απεσταλμένη εθελόντρια του διεθνούς οργανισμού AIESEC, της οποίας η επίσκεψη στα Κέντρα Φήταμ έχει διαπολιτισμικό χαρακτήρα και προάγει το πνεύμα του εθελοντισμού στους μαθητές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ