ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Δώδεκα ξενοδοχεία στην Κρήτη προσφέρουν διακοπές μόνο για ενήλικους μέσω γερμανικού πράκτορα

0

Διευρυμένο πρόγραμμα διακοπών αποκλειστικά για ενηλίκους σε πολλούς προορισμούς αλλά και στην Κρήτη προσφέρει στην ταξιδιωτική αγορά της Γερμανίας για το 2018 η Jahn Reisen, που ανήκει στο μεγάλο γερμανικό όμιλο DER Touristik, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης.

Η Jahn Reisen αποτελεί τον οργανωτή ταξιδίων με τον εκτενέστερο κατάλογο διακοπών στη Γερμανία που απευθύνεται σε ενήλικες.

Μόνο στην Κρήτη, οι ενήλικες που επιθυμούν διακοπές τέτοιου είδους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 12 ξενοδοχεία. Έτσι, ο οργανωτής γίνεται ο μεγαλύτερος όσον αφορά το εύρος της προσφοράς διακοπών για ενηλίκους στο νησί.

Οι νέες προσθήκες του 2018 είναι 2 πολυτελή ξενοδοχεία, το 4,5 αστέρων lti AKS Minoa Palace Hotel, ιδανικό για ρομαντικά ταξίδια, και το πεντάστερο Ikones Seafront Luxury Suites, ιδανικό για πιο πολυτελείς εμπειρίες διακοπών.

Η Κρήτη, σύμφωνα με τον οργανωτή, προσφέρει ιδανικό μείγμα για διακοπές ενηλίκων, με ηλιοφάνεια, μεγάλες αμμουδιές, καλό value και εξαιρετικό φαγητό ενώ ως καλύτερη εποχή για ταξίδια εκεί προτείνονται οι μήνες Μάιος και Ιούνιος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ