ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μια Κρητικοπούλα προσωπική αεροσυνοδός βασιλικής οικογένειας

0

Κρητικοπούλα επιλέχθηκε ως προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας

Μέσα στην απόλυτη χλιδή ζει στους... αιθέρες μια πανέμορφη Κρητικοπούλα από τη Σητεία, καθώς η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας την επέλεξε μεταξύ των αεροσυνοδών που τη συνοδεύουν στις πτήσεις με το υπερπολυτελές αεροσκάφος της προς κάθε σημείο του πλανήτη!

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη απέδειξε ότι τα όνειρα και οι στόχοι δεν έχουν ταβάνι, αφού κατάφερε να εργάζεται για μια από τις ισχυρότερες οικογένειες του πλανήτη.

Η 28χρονη είχε όνειρο να γίνει αεροσυνοδός και έτσι βρέθηκε ανάμεσα στις 700 υποψήφιες που πέρασαν την τριήμερη δοκιμασία για την ένταξή τους στην κραταιά Emirates.

Το κορίτσι από τη Σητεία ήταν μεταξύ των μόλις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και ανταποκρίθηκαν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.

Δύο χρόνια αργότερα, και αφού είχε άριστη απόδοση στην Emirates, δέχτηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση ως αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας! Η Κυριακή ήταν η μία από τις δύο υποψήφιες που προκρίθηκαν ανάμεσα σε 30 κοπέλες για την τελική κρίση. Τη νικήτρια θα επέλεγαν οι ίδιοι οι γαλαζοαίματοι Σαουδάραβες, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης.

Η όμορφη Κρητικιά κέρδισε, κατά τη διάρκεια της πτήσης-τεστ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της και έγινε η αεροσυνοδός τους! Επί έναν μήνα ταξιδεύει σε Σεϊχέλες, Παρίσι, Λονδίνο, Ντουμπάι και τον επόμενο παίρνει ρεπό, οπότε προετοιμάζεται σε μαθήματα για να πάρει πτυχίο πιλότου! Οπως δήλωσε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», αυτός είναι ο επόμενος στόχος της και είναι αποφασισμένη να το πετύχει!

Αλλωστε, καθώς έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στους Σαουδάραβες με τα προσόντα και την εχεμύθειά της, δεν αποκλείεται από προσωπική αεροσυνοδός να γίνει αργότερα και η πιλότος τους.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ