ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: "Βαποράκι" και πελάτης πιάστηκαν στη δοσοληψία

0

Συνελήφθησαν,  δύο (2) αλλοδαποί  για τα κατά  περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, στο  Ρέθυμνο

Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν περισσότερα από  450 γραμμάρια κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες  (21.02.2018) το βράδυ, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας  ηλικίας 29 και 31 ετών, κατηγορούμενοι, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε χθες (21.02.2018) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ρεθύμνης

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε συγκεκριμένος χώρος (καβάντζα) τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε, χθες το βράδυ στο εν λόγω σημείο, κατά το χρόνο, που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες τον 31χρονο, οι δύο αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των  55 ευρώ.

Στην συνέχεια ακολούθησε  έρευνα στο χώρο όπου χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα) όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά 330 γραμμάρια  κάνναβης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 29χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 137,7 γραμμάρια κάνναβης μικροποσότητα παραισθησιογόνων ουσιών (μανιτάρια) και το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ.

Επιπλέον  κατασχέθηκε  το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  ιδιοκτησίας του 29χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ρέθυμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ