ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι 2018 - Μεγαλειώδης Παρέλαση (Photos -Video)

0

Πλήθος κόσμου ξεφάντωσε και φέτος στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Με απίστευτο κέφι και ζωντάνια μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές και μη ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου.

Τριάντα επτά ομάδες με εικοσιοκτώ άρματα, τα οποία συνοδεύτηκαν από τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού και τη συνοδεία της, καθώς και πάνω από 15 χιλιάδες άτομα έδωσαν το «παρών», στη μεγαλύτερη γιορτή του Ρεθύμνου.

Παρουσιαστής του καρναβαλιού ήταν ο πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας. Μαζί του είναι η παρουσιάστρια της "KΡΗΤΗ TV" Χρύσα Κυρατζή!

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι είναι πάνω από όλα και ένα... ασφαλές Καρναβάλι. Αυτό το κοινωνικό μήνυμα περνούν στην πράξη η AMSTEL σε συνεργασία με τον ΣΥΦΑΚ που μοίρασαν 2.000 αλκοτέστ μιας χρήσης στους οδηγούς του Ρεθύμνου και σε όσους κατέφθαναν στην πόλη για τη μεγαλύτερη πολιτιστική γιορτή στη σύγχρονη Κρήτη!

Η AMSTEL σε συνεργασία με τον ΣΥΦΑΚ, διένειμαν το διήμερο της Αποκριάς στο Ρέθυμνο, 2.000 αλκοτέστ μιας χρήσης, πρεσβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ.

Είναι η τρίτη χρονιά που πραγματοποιείται η εν λόγω εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού και όντως τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθιστώντας πραγματικά ασφαλές από όλες τις απόψεις το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κοινωνικά μηνύματα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού φθάνουν και αγγίζουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων, ντόπιους κι επισκέπτες, καρναβαλιστές και θεατές!

 

Τελετή λήξης Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frethymnocarnival%2Fvideos%2F1587781764668561%2F&show_text=0&width=267https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frethymnocarnival%2Fvideos%2F1587798618000209%2F&show_text=0&width=267

 

 

neakriti.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ