ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στόλο από ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα θα δοκιμάσει η UPS

0

Σχέδιο ανάπτυξης και βελτιστοποίησης μέχρι το 2019

Η UPS είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρίες παγκοσμίως, με τους προορισμούς που μπορεί να εξυπηρετήσει να ξεπερνούν σχεδόν οποιονδήποτε ανταγωνισμό. Όντας γιγάντιος οργανισμός, η εταιρία ανά τα χρόνια επενδύει σε νέες λύσεις μεταφοράς καθώς και τεχνολογίες, που μπορούν να ωφελήσουν το χρόνο παράδοσης των πακέτων αλλά και την οικονομία. Ο στόλος της UPS ποικίλλει από φορτηγά αυτοκίνητα μέχρι ιδιωτικά αεροπλάνα και αυτοματοποιημένα drones, ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες, μία νέα γενιά οχημάτων θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2018.

Με στόχο τη συλλογή πληροφοριών αλλά και βελτιστοποίησης τους μέχρι το 2019, η UPS σε συνεργασία με την Workhorse Group Inc, θα επιστρατεύσουν 50 ολοκαίνουρια ηλεκτρικά φορτηγά, τα οποία θα εκτελούν καθημερινά δρομολόγια σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ. Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ακόμα περισσότερων τέτοιων φορτηγών, τα οποία προορίζονται για λειτουργία από το 2019.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα, οι πρώτες εμφανίσεις θα γίνουν στην Ατλάντα, Ντάλας και Λος Άντζελες. Η εταιρία αλλά και τα στελέχη της, δηλώνουν πως εργάζονται για την δημιουργία λύσεων οι οποίες θα περιορίσουν τη χρήση οχημάτων ορυκτών καυσίμων, κάτι το οποίο θα κάνει την UPS πιο φιλική προς το περιβάλλον.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ