ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Video teasers αποκαλύπτουν τις δυνατότητες slow-mo, την απόδοση σε low-light και τα 3D emojis των Samsung Galaxy S9 και S9+

0

Πλησιάζει η ημέρα της ανακοίνωσης των Galaxy S9 και Galaxy S9+ και η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θέλει να οικοδομήσει το απαραίτητο “hype” για τις συσκευές της.

Έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα τα τρία πρώτα video teasers (η Samsung Korea) για τη νέα σειρά Galaxy S, που μπορεί να είναι μικρά σε διάρκεια (περίπου δεκαπέντε δευτερόλεπτα), είναι όμως επαρκώς κατατοπιστικά και αποκαλυπτικά όσον αφορά στις δυνατότητες –ορισμένες- των επερχόμενων ναυαρχίδων της.

Το πρώτο βίντεο σχετίζεται με τη ταχύτητα, και όπως μπορείτε να δείτε, με την εμφάνιση του “9” στην οθόνη σας ενεργοποιείται η “αργή κίνηση”, κάτι που σίγουρα αφορά στη slow-motion camera.

https://youtu.be/JRncyWWBbQY

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε νυχτερινά ή σκοτεινά πλάνα, και μόλις εμφανιστεί το “9” παρατηρούμε ότι η εικόνα φωτίζεται έντονα. Η εταιρεία είναι γνωστό ότι προσπαθεί να ηγηθεί στον τομέα “low-light photography” με τα κινητά της, και οι δύο συσκευές της νέας της σειράς Galaxy S λέγεται ότι διαθέτουν κάμερα με f/1.5 και variable aperture.

https://youtu.be/GFNwvbgJUlE

Στο τρίτο βίντεο είναι ξεκάθαρο πως σχετίζεται με ανανεωμένα emojis και πιο συγκεκριμένα για τα φημολογούμενα 3D emojis της εταιρείας.

https://youtu.be/GthDneoSuSI
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ