ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρωμοναστηρίου

0

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρωμοναστηρίου διοργάνωσε ομιλία-διάλεξη του εκλεκτού συντοπίτη μας Ιατρού και Δντού του Κ.Υ Περάματος κ. Νικόλαου Παπαδάκη με θέμα «Σακχαρώδης διαβήτης και Παχυσαρκία» η οποία γέμισε την αίθουσα του στρατιωτικού μουσείου. Η διάλεξη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στους παρευρισκόμενους οι οποίοι έκαναν και πολλές ερωτήσεις στον Ιατρό κ. Παπαδάκη τόσο σχετικά με το θέμα της ομιλίας, όσο και με γενικότερα θέματα υγείας .

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία και στρατιωτών από την Φρουρά Ρεθύμνου, οι οποίοι έδειξαν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομιλία, απευθύνοντας και ερωτήσεις στον ομιλητή.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος θα επανέλθει και στο μέλλον με παρόμοιες ομιλίες ιατρικού ενδιαφέροντος, και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως  τον πάντα πρόθυμο να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο  Ιατρό κ. Νικόλαο Παπαδάκη. Θερμές ευχαριστίες στο πάντα φιλόξενο προσωπικό του στρατιωτικού μουσείου που για ακόμα μία φορά μας έδειξε ότι βρίσκεται κοντά στην κοινότητά μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ