ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ημερίδα «Περιβάλλον - Διατροφή - Ευεξία»

0

Η Πολιτιστική Εταιρεία Πανόρµου «Επιµενίδης»  οργανώνει ηµερίδα µε θέµα «Περιβάλλον - Διατροφή - Ευεξία» που θα γίνει στο Πάνορµο, στο πλαίσιο του 1ου κύκλου συναντήσεων στον Χαρουπόµυλο, την Τετάρτη 7 Μαρτίου  και ώρα 6 µ.µ..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

18:00: Χαιρετισµοί - Προεδρείο: Κορίνα Μηλιαράκη, Πρόεδρος Πολιτιστικής Εταιρείας Πανόρµου 'Επιµενίδης & Νίκος Παπαδάκης, Γιατρός, Διευθυντής Κέντρου Υγείας Περάµατος

18:30: Υγεία και Περιβάλλον στον Μυλοπόταµο, Δηµήτρης Πετράκης - Γιατρός, Παιδοχειρουργός

19:00: Παιδική Διατροφή, µια σωστή αρχή είναι το ήµισυ του παντός, Νίκος Βαράκης - Γιατρός, Παιδίατρος

19:30: Πολύπλευρες Κρίσεις Σήµερα: Απαντήσεις Ζωής & Ευεξία, Αντώνης Λιοδάκης - Ψυχίατρος, Διευθυντής ΚΨΥ Ρεθύµνου

20:00: Συζήτηση

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ - ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Κορίνα Μηλιαράκη: Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Πανόρµου "Επιµενίδης"

Νίκος Παπαδάκης: Γενικός Γιατρός Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Περάµατος

Δηµήτρης Πετράκης: Παιδοχειρουργός, Ελεύθερος Επαγγελµατίας στο Ηράκλειο, Μέλος, Ι.Σ.Ηρακλείου. Επίτιµο µέλος της Ελληνικής Εταιρίας Τοξικολογίας. Συνεργάτης του Εργαστηρίου Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Κρήτης σε θέµατα μακροχρόνιας επίδρασης των φυτοφαρµάκων και άλλων περιβαλλοντολογικών ρύπων στην υγεία και στο Περιβάλλον.

Νίκος Βαράκης: Παιδίατρος, Διεθνώς Πιστοποιηµένος Σύµβουλος Θηλασµού IBCLC.

Αντώνης Λιοδάκης: Ψυχίατρος, Διευθυντής του ΚΨΥ Ρεθύµνου. Πρόεδρος του Κοινωνικού Συνεταιρισµού Περιορισµένης Ευθύνης (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) Ρεθύµνης «ΑΡΩΔΑΜΟΣ». Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικού Ψυχοδράµατος και Κοινωνιοδράµατος. Μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας. Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύµνου. Μέλος του Συλλόγου Γιατρών Καλλιτεχνών. Μέλος του Δ.Σ. της Πολιτισµικής Εταιρίας «Επιµενίδης». Συνεργάτης της Πανελλήνιας Ενωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατά- σταση και Επαγγελµατική Επανένταξη (ΠΕΨΑΕΕ).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ